Terör

Terör

Son dakika terör haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan terör gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan terör haber sayfamızda...

Terör

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 128.015 terör haberi bulunmuştur.
Hollanda Başbakanı Rutte NATO Genel Sekreterliği desteği için Türkiye'de
Hollanda Başbakanı Rutte NATO Genel Sekreterliği desteği için Türkiye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Genel Sekreterliği seçimi için "Kararımızı stratejik akıl ve hakkaniyet çerçevesinde vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerini kullandı. Mark Rutte yaptığı açıklamada 'NATO'nun güney kanadının Türkiye'ye ihtiyacı var, Türkiye'nin liderliğine ihtiyacı var' sözlerine yer verdi.
26.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürecik iddialarıyla ilgili açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürecik iddialarıyla ilgili açıklama Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kürecik'teki radar üssüyle ilgili iddialara çok sert tepki gösterdi.
26.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürecik iddialarıyla ilgili son dakika açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürecik iddialarıyla ilgili son dakika açıklaması Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kürecik'teki radar üssüyle ilgili iddialara çok sert tepki gösterdi.
26.04.2024 Gündem
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar İstanbul İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin aralarında bombayı bırakan Ahlam Albashir’in de bulunduğu 36 sanığın yargılandığı davada karar çıktı.
26.04.2024 Haberler
Son dakika... İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar
Son dakika... İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar İstanbul İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin aralarında bombayı bırakan Ahlam Albashir’in de bulunduğu 36 sanığın yargılandığı davada karar çıktı.
26.04.2024 Gündem
Terör örgütü DEAŞ'a Mersin'de operasyon
Terör örgütü DEAŞ'a Mersin'de operasyon Mersin'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda 9 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.
26.04.2024 Gündem
Sınırlarımızda yasa dışı geçişlere izin yok! 4 kişi yakalandı
Sınırlarımızda yasa dışı geçişlere izin yok! 4 kişi yakalandı Milli Savunma Bakanlığı, yasa dışı yollarla Yunanistan'a ve ülkemize geçmek isteyen 4 kişinin yakalandığını duyurdu.
26.04.2024 Gündem
Bitlis'te terör örgütüne ait patlayıcılar ele geçirildi
Bitlis'te terör örgütüne ait patlayıcılar ele geçirildi Bitlis'te jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, arazide toprağa gömülü roketatar mühimmatı, el bombası ve uzaktan kablo komutalı el yapımı patlayıcı (EYP) düzenekleri ele geçirildi.
26.04.2024 Gündem
Semra Güzel’in yargılanmasına devam edildi
Semra Güzel’in yargılanmasına devam edildi Ankara’da dokunulmazlığının kaldırılmasının ardından hakkında ‘silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan 15 yıla kadar hapis talebiyle dava açılan eski HDP Milletvekili Semra Güzel’in yargılanmasına devam edildi.
25.04.2024 Gündem
MİT'ten istihbarat desteği! Sınır ötesinde yakalandılar
MİT'ten istihbarat desteği! Sınır ötesinde yakalandılar Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken son haber Barış Pınarı Harekatı bölgesinden geldi.
25.04.2024 Haberler
Çerkezköy'de yakalanan PKK'nın sözde komutanı tutuklandı
Çerkezköy'de yakalanan PKK'nın sözde komutanı tutuklandı Tekirdağ'da terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG içerisinde sözde komutan olarak faaliyet yürüttüğü belirlenen 'Leyd' kod adlı M.E.H. tutuklandı.
25.04.2024 Gündem
Gözaltına alınan DEM Parti İl Başkanı serbest bırakıldı
Gözaltına alınan DEM Parti İl Başkanı serbest bırakıldı Batman’da, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İl Eş Başkanı Mustafa Mesut Tekik, polis ekiplerince gözaltına alındı. Tekik, savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
25.04.2024 Gündem
MİT'ten istihbarat desteği! Sınır ötesinde yakalandılar
MİT'ten istihbarat desteği! Sınır ötesinde yakalandılar Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken son haber Barış Pınarı Harekatı bölgesinden geldi.
25.04.2024 Gündem
MSB tarafından haftalık bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi
MSB tarafından haftalık bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi Milli Savunma Bakanlığı, PKK terör örgütünün Irak tarafından 'yasaklı örgüt' ilan edilmesinin memnuniyetle karşılandığını belirterek, bu yöndeki tasavvurun terör örgütü ilanına doğru evrilmesini beklediklerini açıkladı.
25.04.2024 Haberler
Erdoğan'ın Irak ziyareti! Türkiye 'hazırız' dedi, sistemler incelendi
Erdoğan'ın Irak ziyareti! Türkiye 'hazırız' dedi, sistemler incelendi Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyaretine ilişkin yeni bilgiler aktarıldı.
25.04.2024 Gündem
İzmir ve Aydın'da FETÖ operasyonu!
İzmir ve Aydın'da FETÖ operasyonu! İzmir ve Aydın'da FETÖ/PDY’ye yönelik düzenlenen operasyonda 11 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.
25.04.2024 Gündem
7 ilde DEAŞ'a Bozdoğan operasyonu! 23 gözaltı
7 ilde DEAŞ'a Bozdoğan operasyonu! 23 gözaltı İçişleri Bakanlığı, 7 ilde DEAŞ Terör Örgütüne yönelik olarak gerçekleştirilen “BOZDOĞAN-29” operasyonlarında 23 şüpheli yakalandığını duyurdu.
25.04.2024 Haberler
Son dakika! 7 ilde DEAŞ'a Bozdoğan operasyonu! 23 gözaltı
Son dakika! 7 ilde DEAŞ'a Bozdoğan operasyonu! 23 gözaltı İçişleri Bakanlığı, 7 ilde DEAŞ Terör Örgütüne yönelik olarak gerçekleştirilen “BOZDOĞAN-29” operasyonlarında 23 şüpheli yakalandığını duyurdu.
25.04.2024 Gündem
Emekçilerin elini havada bırakmayın
Emekçilerin elini havada bırakmayın Taksim’in 1 Mayıs kutlamalarına açılması için çağrı yapan CHP lideri Özel, “Ben kefilim, orada olacağım. Bir kişinin bile burnu kanamadan işçilerle birlikte 1 Mayıs’ın kutlanmasına ve Taksim Meydanı’nın boşalmasına kefaleti ben koyuyorum” dedi.
25.04.2024 Gündem
TSK terör örgütüne nefes aldırmıyor
TSK terör örgütüne nefes aldırmıyor Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan’ın Bağdat ve Erbil’e ziyarette bulunduğu 22 Nisan Pazartesi günü Irak’ın kuzeyinde eskiden terör örgütünün üslendiği bölgelerde alan hakimiyetini sağladığının mesajını verdi.
25.04.2024 Gündem
Irak’tan PKK için ‘mülteci’ formülü
Irak’tan PKK için ‘mülteci’ formülü Kalkınma Yolu projesinin hayata geçirilmesi ve Türkiye ile ilişkilere büyük önem veren Irak yönetimi, terör örgütü PKK’nın Irak’taki silahlı gücüne son vermek için formül arıyor.
25.04.2024 Gündem
Gar katliamı davası sanığı için istenen ceza belli oldu
Gar katliamı davası sanığı için istenen ceza belli oldu Ankara Garı önünde 10 Ekim 2015'te 101 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı terör saldırısına ilişkin davada savcı mütalaasını açıklayarak, tutuklu sanık Erman Ekici hakkında 'Anayasal düzeni ihlal' suçundan 1, '101 kişiyi kasten öldürme' suçundan da 101 kez olmak üzere toplam 102 kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti.
24.04.2024 Gündem
Terör soruşturması kapsamında Batman DEM Parti il binasında arama yapıldı
Terör soruşturması kapsamında Batman DEM Parti il binasında arama yapıldı Batman'da terör soruşturması kapsamında DEM Parti il binasında arama yapıldı. İşte detaylar...
24.04.2024 Gündem
MİT'ten operasyon: Saim Çakmak yakalandı
MİT'ten operasyon: Saim Çakmak yakalandı MİT ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü PKK/KCK Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak'ı İstanbul’da yakaladı.
24.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki saldırıları sonrası Türkiye'nin aldığı kararlara ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Terör ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.