Samsung, Apple TV ve Airplay 2 desteği sunacak!
Samsung, Apple TV ve Airplay 2 desteği sunacak! Yeni Apple TV uygulaması ve AirPlay 2, artık Samsung’un 2019 model tüm Akıllı TV’leri ve 2018’de piyasaya çıkan bazı TV modellerinde yer alacak.
16.05.2019 Teknoloji Haberleri
Samsung akıllı TV'lere iTunes ve AirPlay desteği geliyor
Samsung akıllı TV'lere iTunes ve AirPlay desteği geliyor Samsung, bu ilkbahardan itibaren 2019 model Samsung akıllı TV’lerde iTunes Film ve TV Programları ile Apple AirPlay 2 desteği sunacağını duyurdu. 2018 model Samsung Akıllı TV’ler ise yazılım güncellemesiyle bu desteğe kavuşacak.
7.01.2019 Teknoloji
Akıllı Televizyonlara Dair Bilmeniz Gereken Her Şey
Akıllı Televizyonlara Dair Bilmeniz Gereken Her Şey Akıllı televizyon, geleneksel televizyonların aksine, tüketicilere Netflix veya Hulu gibi hizmetlerden gelen akış içeriğini görüntüleme, internette gezinme ve ek donanıma gerek olmaksızın sosyal medyayı doğrudan TV setinden kontrol etme gibi birtakım şeyler yapmalarına izin veriyor...
18.03.2021 Dekorasyon
Microsoft'tan her işi gören klavye: Microsoft AIO klavye
Microsoft'tan her işi gören klavye: Microsoft AIO klavye Microsoft'un ürettiği ve özellikle oturma odanızda hayatınızı çok kolaylaştıracak olan "hepsi bir arada - AIO" klavyesini test ettik. İşte izlenimlerimiz...
11.09.2019 Teknoloji
Şimdi de Android’li Monitörler Çıktı!
Şimdi de Android’li Monitörler Çıktı! Çift çekirdekli 1 GHz işlemci, 8 GB hafıza ve 1.2 MP kameraya sahip yeni nesil akıllı monitörler bilgisayarın yerini alabilir mi?
5.03.2013 Teknoloji