Teknoloji Şimdi de Android’li Monitörler Çıktı!

Şimdi de Android’li Monitörler Çıktı!

04.03.2013 - 14:07 | Son Güncellenme:

Çift çekirdekli 1 GHz işlemci, 8 GB hafıza ve 1.2 MP kameraya sahip yeni nesil akıllı monitörler bilgisayarın yerini alabilir mi?

Şimdi de Android’li Monitörler Çıktı

Akıllı TV’den sonra Akıllı Monitör dünyasına adım atmamızı sağlayan Acer, Android tabanlı akıllı monitörünü kullanıcılarına sunuyor. Kapasitif sensörlü çoklu dokunma özelliği sayesinde Google Play’den indirilen bütün oyun ve uygulamalar kullanılabiliyor.

Haberin Devamı

Sosyal medya senkronizasyonu sayesinde anlık bildirim almanıza olanak sağlayan DA220HQL, Skype, Google+, Youtube, Facebook ve Twitter gibi sosyal ağları sizin için sürekli denetliyor. Bu akıllı monitör aynı zamanda pencere içeriklerine daha hızlı ve doğrudan erişim sağlayan bir teknolojiye sahip.

Dokunmatik hakimiyetini ve çoklu görev deneyimini geliştirmek için Acer Ring teknolojisinden yararlanılan yeni akıllı monitörde, herhangi bir ekrandan diğer bir ekrana veya uygulamaya geçiş yapmak artık daha kolay. Web görsellerinden makalelere, haritalardan sosyal ağlara, görüntülü görüşmelerden multimedya özelliklerine kadar her şey bu cihaza sığdırılmış gibi duruyor.

Fonksiyonların ve verimliliğin daha fazla arttırılması adına, akıllı ekranda bulunan donanım girişleri arasında 3 adet USB portu, MicroSD yuvası, Ethernet, Wi-Fi 802ç11b/g/n ve Bluetooh bulunuyor. Aynı zamanda daha özgür bir kullanım sunmak adına, HDMI portu sayesinde notebook, tablet, uydu veya PC bağlanabiliyor.