Gündem Zalim İstanbul sezon finali (39. bölüm) full izle... Zalim İstanbul yeni sezon ne zaman başlayacak?

Zalim İstanbul sezon finali (39. bölüm) full izle... Zalim İstanbul yeni sezon ne zaman başlayacak?

23.06.2020 - 12:08 | Son Güncellenme:

Zalim İstanbul 39. bölümü ile sezon finali yaptı. Son bölüm yine heyecan fırtınası estirdi. Cenk'in ölümü ise herkesi derinden yaraldı. Son bölümü full izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Zalim İstanbul sezon finali (39. bölüm) full izle... Zalim İstanbul yeni sezon ne zaman başlayacak

Haziran ayının gelmesiyle birlikte diziler yavaş yavaş sezon finali yapıyor. Bu dizilerden biri de Zalim İstanbul... Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul 39. bölümünün ardından sezon finali yaptı. on bölümdeki gelişmeler ise kaçıran izleyiciler tarafından merak ediliyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zalim İstanbul'un 39. Bölümünde Cenk'in ölümü herkesi derinden etkiliyor!

Cenk, beynindeki tümörden dolayı son anlarını yaşamaktadır. Bu yüzden gerisinde eksik bir şey bırakmamak için hamleler yapar. Öncelikle Nedim ile arasını düzeltiyor. Cemre ile ilgili durumunu netleştiriyor. Son olarak da oğlu Umut ile zaman geçiriyor. Babası Agah ile çocukluğunda anısının bulunmaması içini acıttığı için, kendi oğlunun da böyle bir duruma düşmesini istemiyor. Onunla bir karavan yolculuğuna çıkıyor ve her anını videoya çekiyor. Ölüm zamanı geldiğinde ise, Cenk artık mutludur. Umut, canından çok sevdiği iki insan olan Cemre ve Nedim'e emanettir artık.

 

Zalim İstanbul'un eylül ayının ortalarında yeni sezonunun başlaması bekleniyor.