Gündem Zalim İstanbul 19. bölüm izle! Zalim İstanbul son bölüm izle

Zalim İstanbul 19. bölüm izle! Zalim İstanbul son bölüm izle

19.11.2019 - 11:57 | Son Güncellenme:

Zalim İstanbul dizisi 19. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Dizinin son bölümünü izleyemeyenler veya yeniden izlemek isteyenler Zalim İstanbul 19. son bölüm linkini aramayı sürdürüyor. Ekrana gelen Zalim İstanbul son bölümde Damla'nın ortadan kaybolmasının ardından Cenk ve korumaları seferber eden Agah Karaçay amacına ulaşamazken Nedim'in açıklaması Şeniz'i çileden çıkardı. İşte Zalim İstanbul 19. bölüm...

Zalim İstanbul 19. bölüm izle Zalim İstanbul son bölüm izle

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Zalim İstanbul 19. bölüm ile ekrana geldi. Nedim'in ayaklanması ve sağlığına yeniden kavuşması Şeniz ve Cenk tarafından bir türlü kabul edilemezken Cenk, Nedim'in ağzından dökülen sözler ile onun hiçbir şeyi unutmadığını ve her şeyi bildiğinden haberdar olur. Şeniz yaşanan bu durumu fırsata çevirmek ve Agah ile Nedim'i karşı karşıya getirmek için hamle yapmayı bırakır ve yaşanan olayları kenardan izlemeye karar verir.

Haberin Devamı

Zalim İstanbul ekrana gelen 19. son bölümde Damla'nın evden kaybolması Agah Karaçay'ı tedirgin eder. Gittiği mekanları arkadaşlarını ve kredi kartı hareketlerini bile takip ettiren Agah bey hedefine ulaşamaz. Nedim ise kredi kartını kullanmıyorsa demek yanında biri var çıkışı ile herkes tarafından hak verilen bakışlara maruz kalır. Şeniz ise Nedim'in bu durumu kabullenmesini bile sindiremez.