Gündem Benimle Söyle finalistleri kimler? Benimle Söyle final bölümü ne zaman?

Benimle Söyle finalistleri kimler? Benimle Söyle final bölümü ne zaman?

28.07.2019 - 15:50 | Son Güncellenme:

Benimle Söyle sezon finali ile bu akşam ekrana gelecek. Finalistler dün akşam gerçekleştirilen yarı finalin ardından belli oldu. Dün geceye damga vuran isimler arasında Eftelya Fettahoğlu, Uğur Öz ve Umut Utku oldu. Peki Benimle Söyle finalistleri kimler? Benimle Söyle final bölümü ne zaman yayınlanacak?

Benimle Söyle finalistleri kimler Benimle Söyle final bölümü ne zaman

Benimle Söyle dün akşam ekrana gelen yarı finali ile izleyenlere müzik ziyafeti yaşattı. Kanal D ekranında yayınlanan Benimle Söyle yarışmasında geceye damga vuran isimler Eftalya Fettahoğlu, Uğur Öz, ve Umut Utku oldu. Bu akşam ekrana gelecek olan final bölümünde kazanan ismin belli olacağı Benimle Söyle'nin finalinde hangi isimler yer alacak? 

Haberin Devamı

Benimle Söyle final etabında yarışacak olan isimler belli oldu. Gösterdikleri performansa göre jüri üyelerinden 1'er puan alan yarışmacılar, adını final etabına yazdırdı. Berke, Dila, Serra, Umut, Uğur ve Eftalya final gecesinde birincilik için tüm hünerlerini ortaya koyacak.

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı ikinci yarı finali Eftelya Fettahoğlu “Eyvanına Vardım” şarkısıyla 91 jüriyi ayağa kaldırarak, Uğur Öz “Ahirim Sensin” şarkısıyla 83 jüriyi ayağa kaldırarak, Umut Utku’ da “Olduramadım” şarkısıyla 79 Jüriyi ayağa kaldırarak büyük finalde yarışmaya hak kazandı.