Gündem TARİHLER AÇIKLANDI! KPSS Önlisans-Ortaöğretim başvuruları ne zaman alınacak? İşte KPSS 2022 başvuru tarihleri...

TARİHLER AÇIKLANDI! KPSS Önlisans-Ortaöğretim başvuruları ne zaman alınacak? İşte KPSS 2022 başvuru tarihleri...

06.07.2022 - 20:57 | Son Güncellenme:

2022 KPSS sınav tarihleri ve başvuru tarihleri, ÖSYM takviminde yer almıştı. KPSS Önlisans-Ortaöğretim başvurularının alınacağı tarihleri ÖSYM duyurdu. 2022 yılında KPSS Önlisans ve Ortaöğretim sınavına katılacak olan adaylar başvuru tarihlerini kaçırmak istemiyor. Peki KPSS Önlisans ve Ortaöğretim başvuruları hangi tarihlerde alınacak?

TARİHLER AÇIKLANDI KPSS Önlisans-Ortaöğretim başvuruları ne zaman alınacak İşte KPSS 2022 başvuru tarihleri...

KPSS Önlisans ve Ortaöğretim başvuruları ne zaman alınacak sorusu araştırma konusu olmaya devam ederken başvuru tarihleri ÖSYM tarafından açıklandı. Üniversitelerin iki yıllık bölümlerinden mezun olan ve kamu kurumlarında görev almak isteyen ve Lise mezunu olup kamu kurumlarında çalışmak isteyen adayların katılım sağlayacağı KPSS Önlisans ve Ortaöğretim başvuru tarihleri şu şekilde olacak;

Haberin Devamı

KPSS ÖNLİSANS VE ORTAÖĞRETİM BAŞVURU TARİHLERİ NE ZAMAN OLUNACAK?

KPSS Önlisans başvuruları ÖSYM tarafından 3-15 Ağustos tarihleri arasında alınacak. KPSS Önlisans sınavı 2 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

KPSS Ortaöğretim sınavı iin başvurular 1-13 Eylül tarihleri arasında alınacak. KPSS Ortaöğretim sınavı 6 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.