Dünya Kocasının telefonundaki mesajları görünce yıkıldı: Çirkin yavru!

Kocasının telefonundaki mesajları görünce yıkıldı: Çirkin yavru!

13.07.2023 - 11:12 | Son Güncellenme:

Eşinin kendisi hakkında arkadaşlarına attığı mesajları gören 40 yaşındaki kadın hayatının şokunu yaşadı.

Kocasının telefonundaki mesajları görünce yıkıldı: Çirkin yavru

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan 40 yaşındaki Jane Lewis, geçen ay kocasından izin alarak onun telefonunu kontrol etmeye başladı. Bir süre eşinin galerisindeki fotoğraflara bakan Lewis ilişkilerinin henüz başındaki kareleri görünce duygulandı. Daha sonra arkadaşlarıyla olan mesajların inceleyen Lewis, kocasının kendisi hakkında arkadaşlarına attığı mesajları hemen fark etti. Gördüklerine inanamayan Lewis harap olduğunu ifade ederek İngiliz basınına konuştu.

Haberin Devamı

İKİ KERE KONTROL ETTİ

Jane eşi ilişkinin başında kibar, anlayışlı ve nazik biri olarak tanımladı ve şöyle dedi; 'Güzel bir ilişkimiz olduğunu sanıyordum. Hiçbirini anlamıyorum. Bana karşı çok iyiydi ve yaptığım her şey için minnettardı. Her yönüyle oldukça nazikti. Mesajları bulduğumda iki kere bakmak zorunda kaldım'

Kocasının telefonundaki mesajları görünce yıkıldı: Çirkin yavru

'ÇİRKİN YAVRU'

Söz konusu mesajın detaylarını da paylaşan Lewis, eşinin arkadaşlarına 'Benim için her şeyi yapacak çirkin bir yavru, henüz cinsellik yaşamadık' yazdığını söyledi ve ekledi:

'Kiminle konuştuğunu görmek için mesajlarına baktım. O ve arkadaşı o kadar sık mesaj atmazlar, bu yüzden sadece yaklaşık on mesaj geri kaydırmam gerekti. Bir araya geldiğimiz ilk andan itibaren beni param için kullandığını, ne kadar çirkin olduğumu yazmış. Oldukça kötüydü. Çok şok ediciydi. Harap oldum'

'GÜVENİMİ SARSTI'

Açıklamalarının devamında eşinin durumu fark etmesiyle utandığını ve özür dilediğini söyleyen Lewis, 'Bana güzelsin diyor ancak artık ona inanmıyorum güvenimi sarstı' dedi.

Kocasının telefonundaki mesajları görünce yıkıldı: Çirkin yavru

KOCASI SESSİZ KALDI

Lewis eşinin adının Jack olduğunu da belirterek onunla bir markette tanıştığını bildirdi. Hemen birlikte yaşamaya başladıklarını ve Jack'in mesajları gönderdiği sırada ilişkinin iyi gittiğini düşündüğünü de aktardı. Öte yandan Jack konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.