Cadde Ünlü oyuncu 36 kilo vermişti! İlaç kullandığını itiraf etti

Ünlü oyuncu 36 kilo vermişti! İlaç kullandığını itiraf etti

01.04.2024 - 11:41 | Son Güncellenme:

Son olarak 'The Almond and the Seahorse' adlı yapımda yer alan dünyaca ünlü oyuncu Rebel Wilson, geçtiğimiz yıllarda verdiği kilolarla çok konuşulmuştu. Wilson, kilo vermesine yardımcı olması için kısa bir süreliğine de olsa ünlüler arasında popüler olan bir tip 2 diyabet ilacı kullandığını itiraf etti.

Ünlü oyuncu 36 kilo vermişti İlaç kullandığını itiraf etti

'Mükemmel Uyum', 'Nedimeler' ve 'Tavşan Jojo' gibi yapımlarda yer alan 44 yaşındaki Avustralyalı oyuncu ve yapımcı Rebel Wilson, 2020'yi 'sağlık yılı' ilan etmiş ve yaklaşık 36 kilo vererek fit bir görünüme kavuşmuştu.

Haberin Devamı

O dönemde kontrollü yürüyüşün, kilo verip vücudundaki fazla yağlardan kurtulmasının anahtarı olduğunu belirten ünlü isim, sağlıklı beslenme alışkanlıkları geliştirdiğini ve yüksek protein içeren besinler tüketmeye başladığını sözlerine eklemişti.

Ünlü oyuncu 36 kilo vermişti İlaç kullandığını itiraf etti

Wilson, hedeflediği kiloya ulaştıktan sonra 'kıvrımlı' hissettiği rahat bir noktada olduğunun da altını çizmişti.

Ünlü oyuncu 36 kilo vermişti İlaç kullandığını itiraf etti

"BU İLAÇLARIN İYİ OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

2 Nisan'da 'Rebel Rising: A Memoir' adını verdiği anı kitabı satışa çıkacak olan Rebel Wilson, kilo vermesine yardımcı olması için kısa bir süreliğine de olsa ünlüler arasında popüler olan bir tip 2 diyabet ilacı kullandığını itiraf etti.

Ünlü oyuncu 36 kilo vermişti İlaç kullandığını itiraf etti

Sunday Times'a röportaj veren aktris, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Benim gibi birinin tatlıya karşı dipsiz bir iştahı olabilir, bu yüzden bu diyabet ilaçlarının iyi olabileceğini düşünüyorum. Bununla birlikte, söz konusu ilacı artık kullanmıyorum.

Ünlü oyuncu 36 kilo vermişti İlaç kullandığını itiraf etti

TİP 2 DİYABET NEDİR?

Tip 2 diyabet, kandaki glikoz seviyesinin yüksekliği ile seyreden bir hastalıktır. Diyabet hastalıkları arasında en yüksek oranda görülen diyabet tipi, tip 2 diyabettir. Tip 1 diyabetten farklı olarak vücut insülin üretir ancak üretilen insüline karşı direnç oluşur. Böylece insülin kullanılamaz ve kan şekeri yükselmeye devam eder. Tip 2 diyabet ile obezite arasında doğrudan ilişki bulunmaktadır. Tip 2 diyabete; genetik yatkınlığın yanında genel olarak yaşam tarzının neden olduğu bilinmektedir. Hareketsiz yaşam tarzı, ideal kilonun üzerinde olmak, yönetilemeyen stres tip 2 diyabetin sebepleri arasında değerlendirilir.