Cadde Simge Sağın: Icardi dünya starı! Nasıl ulaşabilirdim ki?

Simge Sağın: Icardi dünya starı! Nasıl ulaşabilirdim ki?

17.04.2024 - 11:37 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin gollerinden sonra stadyumda çalan 'Aşkın Olayım' parçası dillerden düşmeyen Simge Sağın, 2018'de müzikseverlerle buluşturduğu şarkının yıllar sonra patlama yapması hakkında, "Çabalasam da buraya getiremezdim" itirafında bulundu.

Simge Sağın: Icardi dünya starı Nasıl ulaşabilirdim ki

Ünlüler dünyasının en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Simge Sağın, YouTube'da yayınlanan 'Bize Kaldı' programına konuk oldu.

Haberin Devamı

"YALNIZLIK DAHA GÜZEL"

Özel hayatı hakkında konuşan 42 yaşındaki güzel, "Sevgilim yok. Uzun süredir bekarım. Arada denemeler oldu ama sonunda yalnızlığın daha güzel olduğuna karar verdim" açıklamasını yaptı.

Simge Sağın: Icardi dünya starı Nasıl ulaşabilirdim ki

"BU YOKSA BEN DE YOKUM"

Son dönemde arkadaş sayısının azaldığını itiraf eden popçu, "Artık ne istemediğini bilen bir kadınım. Kendime ne iyi gelecekse onu yapıyorum. Son yıllarda bayağı azaldı insan ilişkilerim. İnsanlar hep bir şey istiyor ama hiçbir şey vermek istemiyor. Oysa alma-verme dengesi gerekiyor hayatta. Bu yoksa ben de yokum. Rahatım nerede yerindeyse, canım ne istiyorsa onu yapıyorum. Son derece mutluyum" ifadelerini kullandı.

Simge Sağın: Icardi dünya starı Nasıl ulaşabilirdim ki

"MÜMKÜN OLMAYAN BİR ŞEY MÜMKÜN OLDU"

Simge Sağın, 'Aşkın Olayım' şarkısının başarısıyla ilgili yöneltilen "Senin bununla ilgili bir çaban oldu mu?" sorusunu yanıtladı.

Haberin Devamı

Benim hiçbir şeye karşı bir çabam olmadı. Hayatım boyunca her şey çabasızlığımdan önüme geldi. Çabalamak, bir şeyi zorlamak çok benlik değil. Ben zaten çabalasam da buraya getiremezdim. Milyon dolar harcasaydım, Icardi'ye o şarkıyı paylaştıramazdım. Kaldı ki adam dünya starı ve çok ünlü. Ulaşması da çok güç. Nasıl yapabilirdim ki bunu? Mümkün olmayan bir şey mümkün oldu. Öyle ki beş yıl önce çıkan şarkı, bugünün en çok dinlenen şarkısı oldu.

Simge Sağın: Icardi dünya starı Nasıl ulaşabilirdim ki

"O KADAR AK KAŞIK DEĞİLİM"

Öte yandan zaman zaman sosyal medya platformları üzerinden yazıştığı kişiler olduğunu dile getiren ünlü şarkıcı, "DM'den (direkt mesaj) yazışma olmuştur tabii ki. O kadar ak kaşık değilim yani" dedi.