Cadde Savaşçı Yeva kimdir, kaç yaşında? Güneş Zavrak kimdir, hangi dizilerde rol aldı?

Savaşçı Yeva kimdir, kaç yaşında? Güneş Zavrak kimdir, hangi dizilerde rol aldı?

24.04.2021 - 19:28 | Son Güncellenme:

Savaşçı dizisi 5. sezon ile ekrana gelmeye devam ediyor. Dizinin yeni sezonunda kadroya katılan isimler arasında yer alan Yeva karakterine hayat veren isim kimdir sorusu dizinin takipçileri tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Peki Savaşçı Yeva kimdir, kaç yaşında? Savaşçı dizisinde Yeva karakterine hayat veren Güneş Zavrak kimdir, hangi dizilerde rol aldı?

Savaşçı Yeva kimdir, kaç yaşında Güneş Zavrak kimdir, hangi dizilerde rol aldı

Savaşçı dizisinde Yeva karakterine hayat veren Güneş Zavrak konusunda araştırmalar devam ediyor. 10 Nisan tarihinde 5. sezon ile ekrana gelmeye başlayan Savaşçı dizisinde Yeva karakterine hayat veren Albay Oktay Göktürk'ü kaçıran terörist grubun başında yer alan Yeva karakterine Güneş Zavrak hayat veriyor.

Haberin Devamı

GÜNEŞ ZAVRAK KİMDİR?

Güneş Zavrak, 25 Aralık 1988 tarihinde Eskişehir'de doğmuştur. Hacettepe Spor Bilimleri Teknolojisi Bölümü'nden mezun olan Güneş Zavrak, ilk oyunculuk deneyimini Pis Yedili dizisiyle gerçekleştirmiştir.

Güneş Zavrak, Kaybedenler Kulübü filminde hayat verdiği Ceyda karakteri ile de tanınmaktadır. Son olarak 2018 yılında yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde rol alan ve Mine karakterini canlandıran Güneş Zavrak, 1.72 metre boyunda ve Oğlak burcudur. Zavrak son olarak Savaşçı dizisinde Yeva karakteri ile ekranlarda yer almaktadır.