Cadde 'İnci Taneleri’nde Nehir’in sırrı çözülecek!

'İnci Taneleri’nde Nehir’in sırrı çözülecek!

09.05.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 14. bölümü bu akşam izleyicisiyle buluşacak. ‘İnci Taneleri’ dizisine katılan Gülenay Kalkan ve Bora Cengiz, Nehir’in (Sera Kutlubey) yıllar içerisinde yaşadıklarını netleştirecek.

Kanal D’nin reyting rekorları kıran ve sosyal medyada her bölümüyle gündem olan ‘İnci Taneleri’ dizisine iki yeni oyuncu katılıyor.

Haberin Devamı

Perşembe akşamları yayınlanan ve her bölümü merakla beklenen projeye, Gülenay Kalkan ve Bora Cengiz dahil oluyor. İkili, anne-oğul rolünde izleyici karşısına çıkacak.

İNCİ TANELERİ SON BÖLÜM


‘İnci Taneleri’nde bu akşam; Azem, ipuçlarının peşindeyken ailesini tamamen geride bırakan Nehir için geçmiş artık gizlenemeyecek kadar yakındır.

İnci Taneleri’nde Nehir’in sırrı çözülecek

Bora Cengiz, Nehir’in (Sera Kutlubey) tedavi merkezinde tanışıp, hayatını değiştiren Arcan karakterine hayat verirken, Kalkan ise Arcan’ın annesi Mahun Hanım’ı canlandıracak.

Azem’in (Yılmaz Erdoğan) büyük bir çabayla aradığı kızı Nehir’in yıllar içerisinde yaşadıkları, Arcan ve Mahun Hanım’ın gelişiyle netleşecek.

AŞKLARI DOLU DİZGİN DEVAM EDİYOR! / TIKLA İZLE

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Haberin Devamı

Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem başrolünde yer aldığı 'İnci Taneleri'nin 13. bölümünde heyecanlı anlar yaşanmıştı. Seyircilerin ilk bölümden itibaren merak ettiği "Nehir (Sera Kutlubey) nerede?" sorusu da bu bölümde cevap bulmuştu.

AYÇA SESİYLE BÜYÜLEDİ! / TIKLA İZLE

Gecenin bir başka çok konuşulan gelişmesi ise Doktor Elif’in (İrem Çıray) üvey babasının Reyyaz (Selim Erdoğan) olduğunun ortada çıkmasıydı.

NEHİR, CİHAN'I GÖRDÜ! / TIKLA İZLE

GÜÇLÜ KADRO, GÜÇLÜ SENARYO

BKM imzalı yapımın güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Herkesin ‘inci’likli bir hikayesinin olduğu projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

AYÇA'NIN YETENEĞİ KEŞFEDİLDİ! / TIKLA İZLE