Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

21.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Akkor yorumu 

Haberin Devamı

Kamuran Akkor’un yeni teklisi ‘Daha Yokluğunun İlk Akşamında’, Elenor Müzik etiketiyle çıktı. Sözleri Hakkı Yalçın’a müziği Ferda Anıl Yarkın’a ait eseri, severek ve beğenerek okuduğunu söyleyen Akkor, tiyatro ve koro çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

Kısa Kısa Cadde

Zaman geçti!

2010-2013 yılları arasında yayınladığı döneme damgasını vuran ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisinin minik yıldızı Emir Berke Zincidi, büyüdü. 17 yaşına giren oyuncu, çocukluk fotoğrafının önünde çektirdiği fotoğrafı Instagram’dan yayınlayarak, altına, “Öyle bir geçer zaman ki!” notunu düştü.

Kısa Kısa Cadde

Bursa’da büyük ilgi

‘Barış Akarsu Merhaba’ filmi, Bursa’da önce Bursa Özdilek sonra da Bursa Zafer Plaza Cinetech Sinemaları’nda seyirciyle buluştu. Sanatseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaşılan gala, renkli anlara sahne oldu. Akarsu’yu canlandıran Şaşmaz, yarın Manisa ve İzmir’de sinemaseverlerle bir araya gelecek.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Hollywood’a aday!

Senaryo ve yönetmenliği Ekin Onat’a ait ‘Lost’ (Kayıp), Los Angeles Indie Kısa Film Festivali’nde ‘En İyi Kadın Yönetmen’ ile ‘En İyi Özgün Senaryo’ ve Mehmet Esen de ‘En İyi Erkek Oyuncu’ kategorilerinde aday gösterildi. Proje, 68 ülkeden gönderilen 4 bin proje içinden kısa listeye alınan filmler arasından seçilecek.

Kısa Kısa Cadde

Cadı oldular

Kısa Kısa Cadde

Hazal Kaya ve Ali Atay, üç yaşına giren çocukları Fikret Ali için doğum günü partisi düzenledi. Aile, Cadılar Bayramı konseptiyle gerçekleştirdiği etkinlikte giydikleri kostüm ve pastayla dikkat çekti. Kaya, çektirdiği aile karesinde Atay’ın kucağında köpeğin olmasına, “Ali’nin aracının önüne atlamış. Zor durmuşlar. İsim arıyoruz” diyerek, Aysel ve Robin anketiyle takipçilerine sordu.

Hande Soral sürprizi

Kısa Kısa Cadde

Hande Soral, sekiz yıl önce vefat eden Murat Göğebakan’ın hayatının anlatılacağı ‘Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı’ filmine dahil oldu. Oyuncu, sanatçının ilk eşi Gül’e hayat verecek. Yönetmenliğini ve senaristliğini Ali Ayyıldız’ın üstlendiği filmde Göğebakan’ı Burak Sevinç oynayacak.

‘Makyözleri kopyaladım’

Kısa Kısa Cadde

Barbara Palvin, yüzüne uygun makyaj yapmayı, makyözlerden öğrendiğini söyledi. Dünyaca ünlü model, “Mesleğime 13 yaşındayken başladım ve makyaj sanatçıları ne yaparsa, onları kopyaladım. Kontürü erken yaşta öğrenmek, çok işime yaradı. Özel günlerde kırmızı rujdan asla vazgeçmedim”
dedi.

Haberin Devamı

ABD tarzı

Kısa Kısa Cadde

Ebru Şahin, ABD’de çektirdiği fotoğraflarını Instagram’dan paylaşmaya devam ediyor. Oyuncu, NBA’de Cleveland Cavaliers takımında forma giyen eşi Cedi Osman’la çektirdiği karelerle binlerce beğeni aldı. Tarzlarıyla dikkat çeken ikiliden oyuncu pozlara, “Bir zamanlar Hollywood’da” notunu düştü.

 Teröre lanet

Kısa Kısa Cadde

Wilma Elles, Tuğba Özay ve Duygu Çakmak, Asr-ı Nazende defilesinde Taksim’de yaşanan patlama nedeniyle ‘Terörü Lanetliyoruz’ yazılı pankart açtı. Teröre karşı vatandaşlara büyük görev düştüğünü belirten Elles, “Herkes etrafında şüpheli bir şey gördüğünde emniyete haber versin. Lütfen, özellikle trafikte ambulanslara yol verin. Ambulanslar hayat kurtarıyor” uyarısında bulundu.

 Paris’te mutlu son 

Kısa Kısa Cadde

Prof. Dr. Emre Alkin, geçtiğimiz ağustos ayında nişanlandığı Hillside City Club eğitmenlerinden Hande Tarım’la mutluluğa “Evet” dedi. Çift, önceki gün Paris’teki Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği’nde ailelerinin ve dostlarının katıldığı nikâh töreniyle dünyaevine girdi. Alkin ve Tarım, mutlu anlarını sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmedi.

Haberin Devamı

Ustaların sergisi 

Kısa Kısa Cadde

Ebru sanatının yaşayan en önemli sanatçıları arasında yer alan Hikmet Barutçugil, yeni yorumlar katarak hazırladığı çalışmalarını İstiklal Sanat Galerisi’nde sergilemeye başladı. ‘Hikmet-i Dağıstan’ adını taşıyan sergideki eserler; bu kez farklı bir üslupla, kağıt, kumaş ve kanvasa yapılan ebrular üzerine, ressam Dağıstan Çetinkaya’nın dokunuşlarıyla buluştu. Açılışını Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız’ın yaptığı sergi, 31 Ocak 2023’e kadar gezilebilir.

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Keyifli davet 

Kısa Kısa Cadde

Cemiyet hayatının ünlü isimleri, Knitss’in Sonbahar-Kış 2022/23 Koleksiyonu ‘Creative You’nun tanıtımında buluştu. Markanın kurucusu ve kreatif direktörü Duygu Boz ile Beril Çavuşoğlu’nun ev sahipliğindeki davete Zeynep Karahan Uslu, Afitap Akıncı, Eda Bekişoğlu ve Arzu Koloğlu gibi isimler de katıldı. Keyifli organizasyonda konuklar, hem tasarımları inceleme hem de alışveriş yapma imkânı buldu.