Cadde Işın Karaca'dan Aleyna Tilki'ye: Giyin!

Işın Karaca'dan Aleyna Tilki'ye: Giyin!

03.02.2024 - 12:34 | Son Güncellenme:

Aleyna Tilki’nin "Sahnelere çıkmam engelleniyor. Prodüktörümü kasap bıçağıyla ortadan ikiye böldüler. Gözümün önünde adamın bacağı koptu. Beni çöp gibi sahneye çıkarttılar" sözlerine "23 yıldır albümlü, 32 yıldır sahnedeyim. Böyle aksiyon görmedim" şeklinde karşılık veren Işın Karaca, bu konu hakkında yöneltilen soruya yanıt verdi.

Işın Karacadan Aleyna Tilkiye: Giyin

Işın Karaca, 'Geçmiş Bizden Sorulur' albümünün ilk şarkısı olan 'Sen Mutlu Ol Yeter'in basın toplantısını önceki gün Beşiktaş'ta bir otelde gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

"HİÇBİRİMİZ BÖYLE BİR AKSİYON GÖRMEDİK"

Aleyna Tilki'nin açıklamaları hatırlatılan sanatçı, belli noktalarda 23 yaşındaki popçuyu haklı bulduğunu belirterek, “Doğru, mobing olayları var. Ciddi olarak var ama söylediği ‘Adam ortadan bölündü’ falan... Hiçbirimiz böyle bir aksiyon görmedik, söylediğim buydu. Kimsenin şahsına bir laf etmedim” dedi.

'GİYİN' TAVSİYESİ!

Ünlü şarkıcı, basın mensuplarının "Aleyna Tilki'ye bir tavsiye vermek isteseniz, o ne olurdu?" şeklindeki sorusuna, "Giyin" yanıtını verdi.

Işın Karacadan Aleyna Tilkiye: Giyin

"KÖK HÜCRE EN SON KULLANACAĞIM YÖNTEM"

Yaklaşık iki yıldır Alopeci Universal (Saç kıran) tedavisi gören Işın Karaca, basın toplantısında sağlık durumuyla ilgili de bilgi verdi.

Işın Karacadan Aleyna Tilkiye: Giyin

Tedavilerinin devam ettiğini dile getiren sanatçı, “Doktorum ‘İçinde hiçbir şeyi tutma. Her şeyi konuş’ dedi. Çok iyiyim şükürler olsun. Tedavi sürecim devam ediyor. Daha bir hareket yok. Kendilerini bekliyoruz. Kök hücre en son kullanacağım yöntem olmalı. Çok yorucu, benden çok şey alıyor. Daha basit ve beni hızlı iyileştirecek tedaviler kullanmayı deniyoruz" ifadelerini kullandı.

Işın Karacadan Aleyna Tilkiye: Giyin