İtalya Serie A Hakan Çalhanoğlu'ndan Milan taraftarlarına: Büyük bir intikam oldu

Hakan Çalhanoğlu'ndan Milan taraftarlarına: Büyük bir intikam oldu

24.04.2024 - 19:32 | Son Güncellenme:

İtalya Serie A'da Inter ile şampiyonluğa ulaşan Hakan Çalhanoğlu, eski takımı Milan'ın taraftarları için çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Hakan Çalhanoğlundan Milan taraftarlarına: Büyük bir intikam oldu

İtalya'da Inter'le şampiyonluğa ulaşan Milli yıldız Hakan Çalhanoğlu, İtalyan basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

'İNTİKAM'

Il Giornale'ye konuşan Hakan Çalhanoğlu, "Milan taraftarlarının bana ve aileme yaptıklarını unutamıyorum. Inter ile şampiyon olmak benim için büyük bir intikam oldu." dedi.

'HAK ETMEDİM'

Yapılanları hak etmediğini söyleyen Hakan, "Bana yapılanlar'ı hak etmediğimi düşünüyorum. Hiçbir şey söylemeden sessizce işimi yaptım. Bu zafer bana her şeyin karşılığını verdi." ifadelerini kullandı.

"HAYALİM GERÇEK OLDU"

Hakan Çalhanoğlu, "Hep sessiz bir şekilde çalıştım ve aynı zamanda sessiz bir şekilde acı çektim. Intere geldiğimde tek amacım elimden gelenin en iyisini yapmak ve bu olağanüstü takımla şampiyon olmaktı. Her zaman büyük bir kulüpte kazanmayı hayal etmiştim. Bu Inter ile oldu. Daha mutlu olamazdım." açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Milano'ya olan sevgisinden bahseden başarılı futbolcu, "Milano'da kendimi evimde gibi hissediyorum. Futbolu bıraktığımda bile burada yaşamak isterim çünkü buradaki insanlar beni seviyor, bunu hissediyorum." diye konuştu.

Yazarlar