Cadde Gülüş tasarımı

Gülüş tasarımı

17.08.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Uzmanlar, daha canlı, parlak ve etkileyici dişlere sahip olmak isteyenlere, hedeflenen sonuç için etkili çözüm önerileri sunuyor.

Gülüş tasarımı

LALE DANIŞMAN - Estetik cerrahinin gelişmesi ile ortaya çıkan gülüş tasarımı tekniğiyle artık kısa sürede kalıcı çözüme kavuşmak mümkün. Gülümsemekten çekinmenin sebepleri arasında gösterilen çürük dişler, diş eti hastalığı, çapraşık dişler ve dişlerdeki renk değişikliği yeni tekniklerle yüz güldürüyor.

Haberin Devamı

Estetik ve Fonksiyonel Diş Hekimliği konusunda Uzman Dt. Nazan Nur Arık, Milliyet CADDE okurları için şöyle açıkladı: “Birtakım altın oran tasarım programlarıyla kişiye özel ve güzel gülüş yaptığımız doğrudur ama en önemlisi dişlerin hastanın yüzüne, yakışması ve istediği gibi olmasıdır.” Ön dişlerin aynı yükseklikte ve genişlikte olması, diş eti-diş oranının ideal seviyeye çekilmesi, dişlerin güçlendirilmesi gibi işlemlerin prosedüründen bahseden doktor, konuşmasını söyle sürdürdü: “Sonuç yapay, tek başına, donuk, kireç beyazı dişler değil, tam tersine kişinin yüzüne uygun, doğal görünen ve gülümseme çizgisini tamamlayan tasarım olmalı.”

Uykudan önce krem rutini

Özellikle yoğun tempoda insanlarla birlikte çalışan biyolojik sistem, gece uykusunda da cilt için faaliyetine devam ediyor. Gece 23.00 ile 04.00 arasında bu çalışmanın maksimum seviyeye çıktığını belirten uzmanlar, “Gece, cilt bakım uygulaması yapılan ten, sağlıklı şekilde dinlenirken yapılanma sürecine de destek olur. Böylece, sabah daha canlı, aydınlık, tazelenmiş bir ciltle uyanmak kaçınılmaz.

Haberin Devamı

Gözler, kirpiklerde!

Son dönemde iyice popüler olan kirpik liftingi, doğal görüntünün yanında iki, üç kat uzun ve kıvrık görünümün sağlıyor. Yaklaşık 45 dakika süren, kullanıma bağlı olarak etkisini iki ay boyunca koruyan işlem son derece konforlu.

Makyaj yapmadan, sudan denizden etkilenmeden sürekli rimelli görünümde kirpiklere sahip olmanız için dikkat etmeniz gereken en önemli detay ise uzman ellere teslim olmanız.