Fenerbahçe Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü belirsizliği! Transferde dev bonservis talebi

Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü belirsizliği! Transferde dev bonservis talebi

05.05.2024 - 19:05 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan kurmaylar Atletico Madrid'den kiralanan Çağlar Söyüncü için harekete geçti. İspanyol devinin, tecrübeli savunmacı için talep ettiği bonservis bedeli netlik kazandı.

Fenerbahçede Çağlar Söyüncü belirsizliği Transferde dev bonservis talebi

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin ara transfer ve tescil döneminde Atletico Madrid'den kiraladığı Çağlar Söyüncü'nün geleceği henüz netlik kazanmadı. Sarı-lacivertlilerde savunma hattında yaşanması beklenen ayrılıklar sebebiyle Çağlar Söyüncü için harekete geçildiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Atletico Madrid'in Çağlar Söyüncü için talep ettiği bonservis bedelinin netlik kazandığı kaydedildi. Takvim'in haberine göre; Atletico Madrid, Çağlar Söyüncü'nün bonservisi karşılığında Fenerbahçe'den 12 milyon euro talep etti.

Sarı-lacivertlilerde kurmayların 12 milyon euroluk talebi çok bulduğu belirtildi. Süper Lig devinin, Çağlar Söyüncü'yü gelecek sezon yeniden kiralamak istediği aktarıldı.

Fenerbahçede Çağlar Söyüncü belirsizliği Transferde dev bonservis talebi

Atletico Madrid'in Çağlar Söyüncü'yü 2024 Avrupa Şampiyonası'ndaki performansına göre takımda tutabileceği vurgulandı. 27 yaşındaki stoper Fenerbahçe'de 12 maça çıktı ve 1 asist üretti.

Satın alma opsiyonu olmadan Fenerbahçe'de forma giyen Çağlar Söyüncü'nün Atletico Madrid ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Milli stoperin güncel piyasa değeri 12 milyon euro.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Çağlar Söyüncü belirsizliği Transferde dev bonservis talebi

Altınordu altyapısında profesyonel olan Çağlar Söyüncü daha sonra Freiburg, Leicester City ve Atletico Madrid'de oynadı. Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü için Atletico Madrid'e 2 milyon euro kiralama bedeli ödedi.

27 yaşındaki stoper, A Milli Futbol Takımı'nda 55 karşılaşmada forma şansı buldu. Çağlar Söyüncü bu mücadelelerde 2 kez rakip fileleri havalandırdı.

Yazarlar