Cadde Esra Sönmezer: Erkek de mutfağa girmeli!

Esra Sönmezer: Erkek de mutfağa girmeli!

05.01.2023 - 08:25 | Son Güncellenme:

2002'de katıldığı güzellik yarışmasında birinci seçilerek herkesin tanıdığı bir isim haline gelen, aynı yıl Dünya Güzellik yarışmasında 4'üncü olan Esra Sönmezer, 2010'da dizi ve sinema kariyerine adım atmıştı. Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir YouTube programında gündem olan açıklamalarda bulunan ünlü isim, çok konuşulan sözlerine bir yenisini daha ekledi. Bir mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sönmezer, "Erkek de mutfağa girmeli" diyerek, yine adından söz ettirmeyi başardı.

Esra Sönmezer: Erkek de mutfağa girmeli

Esra Sönmezer, geçtiğimiz günlerde YouTube'da yayınlanan 'Haber Bahane' programına konuk olmuştu. Son olarak komedi türündeki 'Şimdi Yandık' filminde kamera karşısına geçen ünlü isim, sunucu Gökay Kalaycıoğlu'nun yönelttiği "Kimseyle aynı yatakta uyumadığın doğru mu?" sorusu üzerine çok konuşulacak açıklamalarda bulunmuştu:

Haberin Devamı

Böyle röportajlarım vardı. Evet, uyumuyorum genelde. Bu karşımdaki erkeği sevmediğim için değil. Ben çok rahatına düşkün ve yatağının ortasında uyuyan biriyim. Bazen uykum gelmediğinde kitap okuyan, telefondan oyun oynayan, çok sağa sola dönen biriyim.

Esra Sönmezer: Erkek de mutfağa girmeli

"ÇOK HUZURSUZ!"

"Hem yanımdaki insana rahatsızlık vermek istemiyorum hem de biri yanımda uyuduğu zaman gerçekten rahatsız oluyorum. 'Bir yastıkta kocayın' derler. Bir tane yorgan, iki tane yastık... Sen çek, o çeksin, birinin üstü açılıyor. Gerçekten çok huzursuz bir durum. Çok sıkıcı!"

"EVLİLİKLERİN BİTME NEDENİ!"

"İddia ediyorum; çoğu evliliğin bitme nedeni aynı yatakta uyumak, evde aynı lavaboyu paylaşmak. Bir noktadan sonra aşk bitip sevgi başlıyor ya evliliği yozlaştıran, çok erozyona uğratan bir şey. Karşındaki insanın her şeyine vakıf oluyorsun..."

Esra Sönmezer: Erkek de mutfağa girmeli

Adam kötü bir yemek yemiştir, gaz problemi vardır. Eşim yanımda gaz çıkartırsa tabii ki rahatsız olurum. Partneriniz yanınızda gaz çıkarırsa ve alışkanlık haline getirdi; 'Ay ne güzel yapıyorsun' mu dersin, yoksa bundan rahatsız mı olursun? Rahatsız olursun tabii.

"BUNLAR TİKSİNÇ GELİYOR"

"Hoş şeyler değil. Hoşlaşmıyorum, bunlar tiksinç geliyor. Çok iyi bir hayat arkadaşıyım, espriliyim, eğlenceliyim, yaşama sevinci veririm ama belirli çizgilerim var."

Haberin Devamı

Esra Sönmezer: Erkek de mutfağa girmeli

FİLM GÖRÜŞMESİ YAPIYOR

37 yaşındaki Esra Sönmezer, gündem olan bu açıklamalarının ardından önceki gün bir mekan çıkışı objektiflere takıldı. Yeni yıla Alaçatı’da giren Esra Sönmezer, basın mensuplarıyla konuşarak ayağının tozuyla geldiği İstanbul’da film görüşmesi yaptığını söyledi.

"SONUÇTA BEN DE ÇALIŞIYORUM"

“Evlenirsem asla bir erkeğe hizmet eden, önüne yemek koyan bir kadın olamam. Hizmetçi olmak için evlenmiyorum. Eşime hizmet edemem” sözleriyle gündem yaratan Sönmezer, bu açıklamaları sorulunca şu ifadeleri kullandı:

Evlilik demek hizmet etmek demek değildir. Kadın erkek eşitliği varsa ve evde yemek yapılması gerekiyorsa erkek de mutfağa girmeli, ortak bir şeyler yapılmalıdır. Sonuçta ben de çalışıyorum, paramı kazanıyorum. Ayrıca mutfaktaki ocağım bile ilk günkü gibi yepyeni ve pek kullanılmamış. Mutfakla uğraşmaktan ve yemek yapmaktan keyif almıyorum. Kendime bile yemek pişirmezken bir başkasına nasıl yapayım. Kendim için en fazla yaptığım şey Omlettir.

Esra Sönmezer: Erkek de mutfağa girmeli