Cadde Esra Sönmezer: Dünyanın her yerinde ünlüler otobüs kullanıyor

Esra Sönmezer: Dünyanın her yerinde ünlüler otobüs kullanıyor

13.09.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu ve sunucu Esra Sönmezer, geçtiğimiz aylarda 20 yıl aranın ardından otobüse binmiş ve onları sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Bu otobüs macerasının ardından geçtiğimiz gün Levent'te görüntülenen Sönmezer, gazetecilerin otobüsle ilgili sorusu üzerine İstanbulkartını göstererek, dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Esra Sönmezer: Dünyanın her yerinde ünlüler otobüs kullanıyor

Esra Sönmezer, geçtiğimiz aylarda Nişantaşı'nda kameralara yansımıştı. Yeni film projesi için yapımcılar ile toplantı yaptığını söyleyen 37 yaşındaki Sönmezer, muhabirlerle konuşarak kısa bir tatilin ardından çalışmaya başlayacağını ifade etmişti.

Haberin Devamı

Esra Sönmezer: Dünyanın her yerinde ünlüler otobüs kullanıyor

"OTOBÜSÜ TAKSİDEN DAHA ÇOK SEVİYORUM"

Öncesinde halk otobüsüne binen ünlü isim, o anları sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Güzel oyuncu, o görüntülerin hatırlatılması üzerine arkadaşının ısrarıyla 20 yıl aradan sonra halk otobüsüne bindiğini belirterek şöyle konuşmuştu:

Şimdiye kadar ya kendi aracımı ya da set aracını kullandığım için halk otobüsüne gerek duymadım. Otobüsü taksiden daha çok seviyorum. Çünkü taksiye bir dünya para veriyorsunuz, hem hızlı kullanıyorlar hem de sizi dinlemiyorlar. Trafik saatlerinden bazı taksiler sizi almıyor. Kısa mesafe ise zaten direkt indiriyorlar.

Sönmezer, otobüse arkadaşının İstanbul kartını kullanarak bindiğini ve kendisine kart alacağını da söylemişti.

"İHTİYAÇ DUYDUKÇA OTOBÜSE BİNİYORUM"

Ünlü isim, otobüs macerasının ardından önceki gün Levent’te objektiflere takıldı. Bir arkadaşıyla buluştuğunu söyleyen Esra Sönmezer, ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi.

Güzel oyuncu, gazetecilerin "Otobüse biniş kartınızı aldınız mı?" sorusuna, çantasından çıkardığı İstanbulkartı göstererek yanıt verdi. İstanbulkartı ile objektiflere poz veren Sönmezer, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Çok sık olmasa da ihtiyaç duydukça otobüse biniyorum. Dünyanın her yerinde ünlüler halk otobüsü, metro kullanıyor. Bizim bu durumu aşmamız lazım.

Esra Sönmezer: Dünyanın her yerinde ünlüler otobüs kullanıyor

KİLO VERMEK İÇİN KLİNİĞE YATACAK

Öte yandan Esra Sönmezer, önceki haftada tatil öncesi forma girmek için kliniğe yatma kararı aldığını paylaşmıştı. Muhabirlerle konuşarak son dönemde aldığı kilolardan dolayı rahatsız olduğunu belirten ünlü isim, bir süredir diyet yaptığını ve 6 kilo verdiğini anlatmıştı:

Haziran'ın son haftası Bodrum’a gideceğim. Acilen kilo vermem lazım. Şimdiye kadar altı kilo verdim. Önümüzdeki hafta kliniğe yatacağım. İki haftada kilolara veda etmeyi hedefliyorum.