Cadde David Beckham'ın son hali gündem oldu

David Beckham'ın son hali gündem oldu

12.11.2023 - 10:02 | Son Güncellenme:

Victoria Beckham ile 24 yıldır evli olan eski futbolcu David Beckham'ın son hali görenleri şaşırttı. Kucağına aldığı keçiyle poz veren 48 yaşındaki ünlü isme hayranlarından yorum yağdı.

David Beckhamın son hali gündem oldu

Dünyaca ünlü eski İngiliz futbolcu David Beckham ve modacı eşi Victoria Beckham, 1999 yılından beri mutlu bir evlilik sürdürüyor. Brooklyn, Romeo, Harper, Cruz isimlerinde dört çocuk sahibi olan ünlü çift tüm dünyada parmakla gösteriliyor.

Haberin Devamı

YIL DÖNÜMLERİNİ KUTLADILAR

Geçtiğimiz aylarda 23'üncü evlilik yıl dönümlerini kutlayan çiftten Victoria Beckham, paylaşımına "Komik olmadığını söylerler, hiç gülmediğimi söylerler, ayrıca 'Uzun sürmez!' de dediler. Bugün 23 yıllık evliliğimizi kutluyoruz. David, sen benim her şeyimsin. Seni çok seviyorum" mesajını yazmıştı.

David Beckhamın son hali gündem oldu

David Beckham da eşine; "23 sene önce 'Posh', (Victoria'nın 'Spice Girl' grubundaki takma adı) 'Bayan Beckham' oldu; ama o her zaman 'Posh' (havalı) olarak kalacak. 23 yıl ve 4 çocuk! Seni seviyorum. Hepimiz seni çok seviyoruz" sözleriyle karşılık vermişti.

David Beckhamın son hali gündem oldu

"KÜÇÜK BİR ARKADAŞ BULDUM"

Victoria - David Beckham çifti, sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlarla gündem olmaya devam ediyor. Sosyal medya hesabında "Küçük bir arkadaş buldum" notunu düştüğü bir pozuna yer veren Beckham, 12 yaşındaki kızı Harper Seven'a da seslendi.

David Beckhamın son hali gündem oldu

Haberin Devamı

Şu an yeterince keçileri olduğunu vurgulayan Beckham, onu sahiplenemeyeceklerini belirtti.

BECKHAM'IN YILLAR İÇİNDEKİ DEĞİŞİMİ GÜNDEM OLDU

Bir zamanlar Manchester United'ın yıldızı olan eski futbolcunun yıllar içindeki değişimi ise görenleri şaşırttı. Ünlü isme "Ne yazık ki yaşlanıyorsun!", "Saç ekiminin yeniden yapılması gerekiyor" gibi yorumlar geldi.

David Beckhamın son hali gündem oldu