Cadde Berker Güven: Bu gece Nihal'in gecesi, sadece onu konuşalım

Berker Güven: Bu gece Nihal'in gecesi, sadece onu konuşalım

21.04.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

'Zalim İstanbul' ve 'Alev Alev' gibi yapımlarla adını duyuran oyuncu Berker Güven, sevgilisi Nihal Yalçın ile 41. İstanbul Film Festivali'nin ödül törenine katıldı. İkili, kameralara poz verdikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Berker Güven: Bu gece Nihalin gecesi, sadece onu konuşalım

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 41. İstanbul Film Festivali’nin ödülleri, 19 Nisan Salı akşamı Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Festivalde ulusal ve uluslararası yarışmalarda toplam 56 film yarıştı.

Haberin Devamı

Cem Davran'ın sunuculuğu üstlendiği gecede Uluslararası ve Ulusal Altın Lale ödüllerinin yanı sıra, Ulusal Yarışma bölümünde En İyi Yönetmen, Jüri Özel Ödülü, En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Senaryo, En İyi Görüntü Yönetmeni, En İyi Kurgu, En İyi Sanat Yönetmeni ve En İyi Özgün Müzik ödülleri takdim edildi.

Ödül töreninde ayrıca Ulusal Belgesel Yarışması, Ulusal Kısa Film Yarışması ödülleri, Genç Usta Ödülü, Seyfi Teoman En İyi İlk Film Ödülü ve Uluslararası Sinema Eleştirmenleri Federasyonu (FIPRESCI) Ödülleri’nin kazananları da açıklandı.

Berker Güven: Bu gece Nihalin gecesi, sadece onu konuşalım

"ÇOK GÜZEL BİR FESTİVAL OLDU"

Geceye katılanlar arasında son olarak Kanal D'nin sevilen dizi 'Üç Kız Kardeş'te rol alan Berker Güven ve sevgilisi Nihal Yalçın da vardı.

Haberin Devamı

Kameralara poz veren çiftten festivalde filmi yayınlanan Nihal Yalçın, "Sabah bizim de gösterimimiz vardı, erken olmasına rağmen çok ciddi bir katılımcı vardı. Gerçekten çok güzel bir festival oldu. Ben yoğunluktan dolayı izleyemedim maalesef diğer filmleri" diye konuştu.

"HARİKA GİDİYOR"

27 yaşındaki Güven ise yeni dizisiyle ilgili sorulan soruları, "Dizi harika gidiyor, çok güzel bir proje bizim için. Bu gece Nihal'in gecesi, bu yüzden sadece onu konuşalım" sözleriyle cevapladı.

BODRUM'DA DUDAK DUDAĞA

İlk kez önceki Temmuz ayında Bodrum tatili sırasında objektiflere takılan Berker Güven ve Nihal Yalçın, denizin ve güneşin tadını çıkarıp, aşka gelmişti. Gümüşlük'te baş başa denizin içinde sohbet edip birbirlerine sarılan çiçeği burnunda aşıklar, kendilerini tanıyan hayranlarıyla da sohbet etmişti.

Berker Güven: Bu gece Nihalin gecesi, sadece onu konuşalım

Nihal Yalçın, yalnız başına sudan çıkmıştı. Sevgilisinin ardından denizden çıkan Berker Güven, şezlonga uzanmadan önce meraklı bakışlara aldırış etmeden Yalçın’ı öpücüklere boğmuştu.

KEYİFLİ ANLARI KAMERALARA YANSIDI

Oyuncu çift, tüm günü şezlong üzerinde sohbet ederek geçirmişti. Gümüşlük'te görüntülenen aşıkların keyifli halleri kameralara böyle yansımıştı.