Cadde Ayşegül Çınar kimdir? Ayşegül Çınar kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde rol aldı?

Ayşegül Çınar kimdir? Ayşegül Çınar kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde rol aldı?

30.06.2021 - 19:15 | Son Güncellenme:

Ayşegül Çınar kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Dün akşam saatlerinde Beyoğlu'nda bir restoranda sevgilisi ile birlikte yemek yiyen Ayşegül Çınar gecenin ilerleyen saatlerinde neden çıktığı bilinmeyen bir tartışma sonucunda sevgilisi Furkan Çalıkoğlu adeta dehşet saçtı. Elindeki bıçakla 5 otel çalışanı ve 7 polisi yaralayan Furkan Çalıkoğlu ile birlikte sevgilisi Ayşegül Çınar'da göz altına alındı.

Ayşegül Çınar kimdir Ayşegül Çınar kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde rol aldı

Ayşegül Çınar kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Dün akşam saatlerinde sevgilisi Furkan Çalıkoğlu ile bilrikte yemek yedikleri restoranda çıkan tartışma sonucunda Furkan Çalıkoğlu çıkardığı bıçak ile adeta dehşet saçtı. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri Ayşegül Çınar ve sevgilisi Furkan Çalıkoğlu'nu gözaltına aldı. Yaşanan bu olayın ardından dizi oyuncusu Ayşegül Çınar kimdir sorusu gündeme geldi.

Haberin Devamı

AYŞEGÜL ÇINAR KİMDİR?

Ayşegül Çınar, 1999 yılında Antalya'da doğmuştur. Eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır.

Küçük yaşlardan bu yana oyuncu olmak isteyen Ayşegül Çınar, Fox Tv'de yayınlanan; kadrosunda Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci, Şafak Pekdemir, Barış Aytaç, İrem Kahyaoğlu, Kıvanç Kasabalı, Nilgün Türksever, Sinan Eroğlu, İlber Kaboğlu, Ayşegül Çınar ve Tuğçe Koçak'ın yer aldığı Yasak Elma dizisinde Lila karakterini canlandırmaktadır.