Trabzonspor Hummels transfer kararını verdi! Süper Lig devi peşindeydi

Hummels transfer kararını verdi! Süper Lig devi peşindeydi

24.04.2024 - 09:34 | Son Güncellenme:

Borussia Dortmund ile sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek olan Mats Hummels'in Süper Lig'e transfer olabileceği iddia ediliyordu. Alman oyuncu son kararını verdi.

Hummels transfer kararını verdi Süper Lig devi peşindeydi

Almanya'da Borussia Dortmund forması giyen Mats Hummels'in sözleşmesi sezon sonuna bitiyor. Alman oyuncunun Süper Lig ve MLS'ten teklif aldığı iddia edilmişti. Mats Hummels için Süper Lig devinin devreye girebileceği öne sürülmüştü. Bild, Mats Hummels'in transfer kararını duyurdu.

Haberin Devamı

Hummels transfer kararını verdi Süper Lig devi peşindeydi

MUHTEŞEM KARİYER

Mats Hummels kariyerinde birçok önemli başarıya imza attı. 2014'te Almanya ile Dünya Kupası kazanan kadroda yer alan tecrübeli yıldız, Bayern Münih ile 4 Borussia Dortmund ile 2 Almanya şampiyonluğu yaşadı. Borussia Dortmund ile 2 Bayern Münih ile 1 kez Almanya Kupası'nı kazanan Mats Hummels, Dortmund ve Münih'le 3'er kez Almanya Süper Kupası'nı da kazandı. Mats Hummels kariyerinde 16 kupa kazandı.

DORTMUND İLE SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Bayern Münih altyapısında başladığı kariyerinde Borussia Dortmund ile patlama yapan Mats Hummels, 2016 yazında Bavyera ekibine transfer olmuştu. 2019'da tekrar Borussia Dortmund'a dönen Hummels geçtiğimiz sezon Dortmund ile şampiyonluğa çok yaklaşsa da son hafta Bayern Münih mucizevi şekilde şampiyonluk yaşamıştı.

Haberin Devamı

Borussia Dortmund ile bu sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Alman yıldız için MLS ve Türkiye'den bazı tekliflerin olduğu iddia ediliyordu.

Hummels transfer kararını verdi Süper Lig devi peşindeydi

TRABZONSPOR İDDİASI

Sözleşmesi bitecek olan Hummels için Trabzonspor'un nabız yokladığı iddia edilmişti. Abdullah Avcı yönetiminde gelecek sezonun kadrosunu kurarak hazırlık kampına başlamak isteyen bordo-mavililerin Alman yıldız ile temas kurduğu öne sürülmüştü. Almanya'nın önde gelen spor sitelerinden Bild, Hummels'in transfer kararını duyurdu.

BİR SEZON DAHA DORTMUND'DA DEVAM ETMEK İSTİYOR

Bild'de yer alan habere göre Mats Hummels, Borussia Dortmund ile 1 sezon daha devam etmek istiyor. Habere göre Hummels'in takımda kalma ihtimalinin oldukça yüksek olduğu ve sportif direktör Sebastian Kehl ile ilk görüşmenin yapıldığı ifade edildi.

Bu sezon 34 maçta forma giyen ve 3 gol 1 asistle oynayan Hummels'in bir yıl daha kariyerine devam ettikten sonra futbola veda edeceği belirtildi. Hummels'in gelecek sene okula başlayacak olan oğlu Lüdwig'e daha yakın olmak için futbola veda edeceği ifade edildi.

Bild'e göre Hummels'in kariyerine MLS veya başka bir ligde devam etmesi bir seçenek değil. Hummels ile Dortmund arasında görüşmelerin hız kazandığı ve mali detayların oyuncu tarafından önemsenmediği aktarıldı.

Haberin Devamı

Hummels transfer kararını verdi Süper Lig devi peşindeydi

Yazarlar