Cadde Anne-kız hikayesi ağlatacak! 'Yalan'ın ilk tanıtımı yayınlandı

Anne-kız hikayesi ağlatacak! 'Yalan'ın ilk tanıtımı yayınlandı

26.04.2024 - 09:55 | Son Güncellenme:

'İnci Taneleri' ve 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' gibi kaliteli yapımları izleyici ile buluşturan Kanal D, projelerine bir yenisini daha ekledi. Yakında seyirci ile buluşmaya hazırlanan yeni dizi 'Yalan'ın ilk tanıtımı izleyiciyle buluştu.

Yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği yeni dizi Yalan’ın ilk tanıtım filmi görücüye çıktı.

Haberin Devamı

"Abla, Hazal sana emanet" cümlesi ile başlayan tanıtıma, Aslıhan Güner’in hayat verdiği 'Melike' karakterinin tutuklanarak cezaevine girmesi ile başlayan dramatik sahneler damga vurdu.

Anne-kız hikayesi ağlatacak Yalanın ilk tanıtımı yayınlandı

Yıllar sonra cezaevinden çıkarak kızına kavuşan Melike’nin aslında bir yalanın içinde olduğuna dair ipuçlarının da ekrana geldiği tanıtım güçlü oyuncu kadrosu ile de dikkat çekti.

Anne-kız hikayesi ağlatacak Yalanın ilk tanıtımı yayınlandı


Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi tecrübeli isimlerin kadrosunda yer aldığı Yalan’ın yönetmen koltuğuna Hakan İnan otururken, dizinin senaryosunu Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu kaleme alıyor.

Anne-kız hikayesi ağlatacak Yalanın ilk tanıtımı yayınlandı

Yalan dizisi, çok yakında Kanal D'de ekrana gelecek.