SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Meyve-sebzenin ömrünü uzatan doğal yöntem: Yıkayın, fırınlayın, buzluğa atın

Bağışıklık sisteminizi güçlü tutmak için meyve ve sebze tüketiminizi artırmak artık her zamankinden daha önemli. Hâl böyle olunca taze bir şekilde alınmış meyve ve sebzelerin uzun süre saklanmasının yolları aranır oldu? Peki, meyve ve sebzelerin tazeliğini korumanın yolu ne?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Hazımsızlığı önlüyor, depresyonla savaşıyor! Karabiberle faydası 2 bin kat artıyor
  2. Sinüziti olanlar yüksek basınç uyguluyor! Sürekli silmek zararlı
  3. Vücudunuz sizinle böyle konuşuyor! Aklınızdaki yemeğin arkasındaki sebepler
  4. Ruh halinizi basit şekilde düzeltin! Rahatlamanızı sağlayacak yöntemler
  5. Kızartma yağına 2 damlası yeterli! Restoran usulü, patatesleri çıtır çıtır yapıyor
  6. Baharda böyle beslenin! 10 öneriyle sağlıklı yaşama 1 adım daha yaklaşın
  7. Mevlana uyumadan önce mutlaka içerdi! Padişahların zindelik sırrı bu fincanda
  8. Patlıcan kızartırken bilmeniz gereken tüyolar! Patlıcan kararmıyor ve yağ çekmiyor
  9. Tırnak uzatmanın en doğal yolu: Beslenmek! Yanlış törpü teker teker kırıyor
  10. Her sabah aynı saatte bağırsaklarınızı çalıştırın! Meğer çare nohuttaymış

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.