SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

GÜZELLİK HABERLERİ

Hepsini aynı anda düzeltiyor! Birkaç damlası mucize yaratıyor

Sedir ağacı esansiyel yağı, rahatlatıcı ve sakinleştirici olan tatlı ve odunsu kokusuyla tanınır. Doğal olarak stres gidermeyi destekler. Sedir ağacının sivilce, solunum problemleri, öksürük, kepek, eklem iltihabı, saç dökülmesi, sivilce, kafa derisi bozuklukları, selülit, göğüs enfeksiyonları, anksiyete ve stresi tedavi ettiği bilinmektedir. İşte birkaç damlasının bile mucizeler yarattığı sedir ağacı yağı.

Siyah halkaları doğal yöntemlerle çözün! Uykudan yemeğe yapmanız gerekenler

Eğer kafeinin cildinize düşman olduğunu düşünüyorsanız dermatologlardan sizi şaşırtabilecek bazı ipuçları bulduk. Sağlıklı bir vücut ve görünüm, dengeli tüketim ve bakımla ilgilidir ve profesyoneller standardın nerede olduğunu anlamamıza yardımcı olabilir. Dermatologlardan etkili ipuçları arıyoruz ve bugün daha parlak, daha genç görünen gözlere sahip olmanıza yardımcı olacak 8 ipucunu daha paylaşmak istiyoruz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.