Kemal Önderoğlu

Kemal Önderoğlu

milliyetege@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Cumhurbaşkanı’nın İzmir ziyaretinde Torbalı’ya üç müjde çıktığını ifade eden Günaydın, “Torbalı-Ödemiş-Kiraz yolu ve otoyol kavşağı, Torbalı-Belevi yolunun tamamı 2022’de, Kemalpaşa-Torbalı yolu ve kavşağı da 2023 yılı içinde tamamlanacak. Yatırımlardan aslan payını alıyoruz” dedi

Torbalı’da açıklanan üç yatırımla beraber Ayrancılar Gençlik Merkezi’nin de kısa zaman içinde Torbalılı gençlerin hizmetine sunulacağını söyleyen, AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, “Bu yatırımlar, ilçemizde sevinçle karşılandı. Bu nedenle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, halkımız adına teşekkür ediyorum” dedi. Torbalı’nın, Cumhuriyet tarihinde almadığı hizmet ve yatırımları son 10 yılda aldığını dile getiren Günaydın, sözlerini şöyle sürdürdü:

Haberin Devamı

‘Sorunları çözüyoruz’

“Altyapıdan üstyapıya, şehirleşmeden ulaşıma, sağlıktan eğitime, son 10 yılda ilçemize kazandırılan hükümet yatırımları, AK Parti öncesindeki toplam hizmetlerden kat kat fazla. Gerek Torbalı’da 2014-2019 yılları arasında olsun, gerekse de sonrasında olsun, ilçemizin her ihtiyacı ile yakından ilgileniyoruz. Bize aktarılan sorunlarını bir bir çözüp ilçemizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Son olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir ziyaretinde açıkladığı müjdelerle Torbalı’ya verilen önemi bir kez daha gördük. Tabii, bu hizmetlerin kazandırılmasında bölge milletvekilimiz Atilla Kaya’nın payı da büyük. Bu nedenle başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, milletvekilimize ve hükümetimizin ilgili kurumlarına hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum.”

‘Günler önce hazırlandık’

Cumhurbaşkanı’nı İzmir’de karşılamaya giden Torbalılı vatandaşlara da teşekkür eden, AK Parti İlçe Başkanı Günaydın, sözlerini şöyle tamamladı: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı İzmir’de karşılamanın mutluluğunu yaşadık. Günler öncesinden yaptığımız hazırlıklarımızla Torbalı’dan da yoğun bir katılım sağladık. Parti teşkilatım, ana kademe, kadın ve gençlik kollarımız, mahalle başkanlarımız ve her bir üyemize emeklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum.”