Çağdaş Ertuna

Çağdaş Ertuna

cagdas.ertuna@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

NATALIA VODIANOVANIN YARDIM GECESİ

Yardımsever süpermodel Natalia Vodianova’nın kurduğu ELBI’nin (Yardımseverlik ve Ödüllendirme Platformu) Türkiye’de gerçekleşen organizasyonunu hatırlayacaksınız.

Süpermodel Natalia Vodianova’yı ve önceki yıl kabare konseptli doğum günü partisinde giydiği kırmızı elbiseyi de…

Malum, Natalia Vodianova moda dünyasında herhangi bir model değil, moda dünyasının çoğunluğunu elinde bulunduran LVMH Group’un sahibi Bernard Arnault’nun oğlu Antoine Arnault’nun eşi.

Bu da demek oluyor ki Louis Vuitton, Dior, Givenchy, Fendi, Celine gibi bütün LVMH grup markaları hazır dururken, Vodianova’nın bir Türk tasarımcının, Dilara Fındıkoğlu’nun elbisesini giymesi son derece önemliydi.

Haberin Devamı

Üstelik bu seçimi yapmasının ardında da moda dünyası için önemli bir ödül yatıyordu, LVMH Genç Moda Tasarımcısı ödülü.

NATALIA VODIANOVANIN YARDIM GECESİ
Vodianova, gençleri ve kadınları destekleyen birçok çalışma yapıyor.

Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) ile birlikte tabularla mücadele ve kadınları güçlendirme amacıyla sürdürülebilir çözümler bulmayı amaçlayan “Let’s Talk” sempozyumunu da düzenliyor.

Let’s Talk 2018, 25-26 Ekim’de Antalya’da Maxx Royal’de gerçekleşti.

İki günlük sempozyumda, düşünce liderleri kadın sağlığı konusundaki tabuları tartışarak, kadın sağlığı ve cinsiyet eşitliği konularında çeşitli çözümler geliştirdiler.

“Batı ile Doğu’nun buluştuğu Türkiye’nin bu toplantının düzenlenmesi için mükemmel bir platform olduğunu düşünüyorum” diyen Natalia Vodianova bu hafta Cenevre’de Naked Heart Foundation yararına Chopard ile birlikte ev sahipliği yapacağı ‘The Secret Garden’ yardım yemeğiyle gündemde.

Perşembe akşamı gerçekleşecek gala gecesinin tüm geliri çocuklar için yapılacak bir kliniğe aktarılacak.

Özmenoğlu’nun eseri Naked Heart’in açık artırmasında

Gecenin bizi ilgilendiren en büyük sürprizi, Naked Heart Foundation yararına düzenlenecek açık artırmada satışa çıkarılacak eserlerden biri Türk bir sanatçıya, Ardan Özmenoğlu’na ait.

NATALIA VODIANOVANIN YARDIM GECESİ
Ardan Özmenoğlu, Naked Heart Foundation için yeni bir eser yaratmış.

Eserin adı: ‘A heart of gold’.

“İlk bakışta renkler ve geometriden etkileniyorsunuz, ortadaki silindir kapının üstündeki üçgene odaklanıyorsunuz. Doğa, mimari ve güzellik beklenmeyen renklerle birleşiyor ve resmi hayata geçiriyor. Merkezinde ise elinde kuş tutan bir kadın var, hayallerin ve umutların uçmak üzere olduğunu sembolize ediyor” diye özetliyor Ardan Özmenoğlu eseri.