Teknoloji Playstation 4'te Güncelleme Zamanı

Playstation 4'te Güncelleme Zamanı

29.04.2014 - 15:44 | Son Güncellenme:

Japon teknoloji devi Sony’nin yeni nesil başarılı oyun konsolu PlayStation 4’ü, büyük bir güncelleme bekliyor! Bakalım yeni sürüm oyunculara neler getirecek?

Playstation 4te Güncelleme Zamanı

Oyun dünyasının başarılı oyun konsollarından biri olan PlayStation 4, tanıtıldığından bu yana ilk kez büyük bir güncellemeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde ortaya, PlayStation 4’ün yeni güncelleme sürümüyle birlikte MP3 oynatıcının da getirileceğine dair iddialar atılmıştı.

Haberin Devamı

Sony Computer Entertainment Worldwide Studios Başkanı Shuhel Yoshida, Twitter hesabı üzerinden, yakın zamanda büyük bir güncellemeye hazırlanıldığını doğrulayan bir tweet attı. 1.70 Firmware güncellemesiyle birlikte, Dualshock 4’lerdeki LED ışık seviyesi, ayarlanabiliyor olacak.

Her geçen gün biraz daha güçlenen iddialar arasında yer alan bir diğer özellik de HD Video Yayını üzerine. Yeni güncelleme ile birlikte Twitch üzerinden HD video kaydedip paylaşabilir veya canlı olarak kanalınızda oyununuzun izlenmesini mümkün kılabilirsiniz.

Oyun oynarken diğer PSN Plus üyeleriyle birlikte anlık olarak mesajlaşacağınız sohbet penceresini de ekranın sağ tarafında istediğiniz zaman açabilir ve temkinli/eğlenceli bir oyun zamanı geçirebilirsiniz. Yeni güncellemenin ne zaman indirilebilir olacağına dair henüz resmi bir bilgi bulunmazken, sosyal medya menşeli kaynaklara göre Mayıs ayının sonunda yayınlanacağı öne sürülüyor.