Teknoloji Instagram karanlık mod nasıl açılır? Instagram karanlık mod açma/kapatma

Instagram karanlık mod nasıl açılır? Instagram karanlık mod açma/kapatma

10.05.2021 - 17:33 | Son Güncellenme:

Instagram karanlık mod açma, kapatma nasıl yapılır? Birçok arayüzde kullanılan karanlık mod Instagram için de uygulanmaya başlandı. Sosyal medya uygulaması olan Instagram'da karanlık moda nasıl açılır? İşte Instagram karanlık modu ile ilgili merak edilenler...

Instagram karanlık mod nasıl açılır Instagram karanlık mod açma/kapatma

Instagram karanlık modu nasıl yapılır? Instagram karanlık moda her kullanıcı için açık mı? Birçok uygulamada sunulan karanlık mod seçeneği Instagram için de geldi.

Haberin Devamı

INSTAGRAM KARANLIK MOD NASIL AÇILIR?

Instagram kullanıcıları karanlık modu işlevinin nasıl açıldığını araştırıyor. Karan mod seçeneğini açmak isteyen kullanıcılar ilk önce telefonlarının karanlık mod ayarlarını kontrol etmeleri gerekiyor. Telefonun arayüzünü gece moduna geçiremeyen kullanılar Instagram'ın karalın mod özelliğini kullanamıyor.

ANDROİD'DE INSTAGRAM KARANLIK MOD AÇMA/KAPATMA

Karanlık modu kullanmak için telefonun yeni güncellemeleri almış olması gerekiyor. Samgung cihazlarda gece modu desteği eski Android sürümlerde de bulunuyor. Bu sebeple Instagram gece modu ayarı yapmak sıkıntı olmuyor.

Android telefonlarda Instagram karanlık mod ayarını yapmak için. Ayarlar sekmesinden Tema sekmesine tıklıyoruz ve 'Aydınlık/Karanlık' seçeneklerinden istenileni işaretliyoruz.

Haberin Devamı

IOS'TA INSTAGRAM KARANLIK MOD AÇMA/KAPATMA

İPhone için Instagram uygulamasında karanlık / gece modu özelliği bulunmadığından karanlık modu cihaz ayarlarınızdan etkinleştirebilirsiniz. Instagram'ı iOS cihazınızda kullanıyorsanız ve iOS 13'ü güncellediyseniz, karanlık / gece modunu etkinleştirmek için; Telefonunuzun ayarlarına gidin, Ekran ve Parlaklık seçeneğine tıklayın, Burada "Karanlık" modu göreceksiniz, Tıklayın ve modu değiştirin.