Beşiktaş Vincent Aboubakar: Zemin çok kötüydü

Vincent Aboubakar: Zemin çok kötüydü

03.08.2023 - 23:41 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2’nci Ön Eleme Turu’nda rövanş karşılaşmasında KF Tirana’yı 2-0 mağlup etti. Maçın ardından Vincent Aboubakar açıklamalarda bulundu.

Vincent Aboubakar: Zemin çok kötüydü

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2’nci Ön Eleme Turu rövanş maçında Beşiktaş, Tirana'yı 2-0 mağlup etti. Müsabakanın ardından siyah-beyazlı ekibin golcü futbolcusu Vincent Aboubakar açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Aboubakar, "İlk maçta zaten iyi bir sonuç almıştık ve buraya işimizi yapmaya geldik. Zemin çok kötüydü bu arada, biz profesyonel oyuncularız ve burada işimizi yaptık." dedi.

Kamerunlu golcü sözlerine, "Yapım gereği sakin bir insanım. Bunu sahaya da yansıtıyorum. Bazen sahada gergin anlar olabiliyor ama sonrasında gidip onlara sarılıyorum. Bize düşen sahada barış ortamını sağlayabilmek." şeklinde devam etti.

Aboubakar, ayrıca "Golde top yere çarpınca tek hamlede vurmam gerektiğini düşündüm. Biraz gergindim çünkü gol atamamıştım. Neyse ki top ağlara gitti." sözlerini sarf etti.

Golcü futbolcu son olarak, "Biz hocamızla birlikte siyah-beyaz renkler için mücadele etmeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı