Fenerbahçe TRİBÜNÜN DİLİ!

TRİBÜNÜN DİLİ!

12.02.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

GENÇ FENERBAHÇELİLER: Sert muhalefet yapıyorlar. UNİFEB GRUBU: Tepkide ikiye bölündüler. LEGENG GRUBU: Tam destek veriyorlar. GRUP CK: Protesto var ancak sert değil. VAMOS BİEN: Ortada bir yol izliyorlar. GRUP KFY Zaman zaman tepki içindeler.

TRİBÜNÜN DİLİ

SENAD OK

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de son dönemlerde tribünler ile Başkan Aziz Yıldırım ve yönetimin arası bir hayli açıldı. Hemen hemen her yerde istifa sesleri dinmek bilmiyor. Teknik Direktör Aykut Kocaman bile Mersin İdmanyurdu maçı sonrası yaşanan gelişmelerden duyduğu rahatsızlığı “Bizim en büyük transferimiz, en büyük gücü olan Fenerbahçe’nin birliğini sağlamak’ demiştim. Bu konuda yol almadığımız gözüküyor” sözleriyle dile getirmişti.

Peki Yıldırım’ın “küçük bir grup” olarak nitelediği Fenerbahçe tribünlerinin yönetime karşı tutumları nasıl?

İşte grupların yaklaşım tarzı:

GENÇ FENERBAHÇELİLER: Başkan Aziz Yıldırım’a karşılar ve son dönemlerde sert muhalefet yapıyorlar. Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki en geniş grup olmalarına rağmen Yıldırım’ın kendilerine yönelik tepkilerine aynı ağırlıkta karşılık veriyorlar.
UNİFEB: Grup, üyelerini bağımsız bırakıyor. Karabük maçında ilk istifa sesinin UNİFEB’den çıktığı iddia ediliyor. Yönetimi protesto eden de var etmeyen de.
LEGEND: Yönetime net bir şekilde destek veriyorlar. Sarı-lacivert derneğinden ayrılan grup Başkan Aziz Yıldırım ve yönetimin şu an arkasında gözüküyor.
GRUP CK: Genç Fenerbahçeliler grubuna çok yakınlar. Başkan Aziz Yıldırım’ı protesto ediyorlar ama GFB kadar sert değiller.
VAMOS BİEN: Bu grup da ortadan gidiyor. Kötü sonuçlar alındığında tepkilere dahil oluyorlar.
KFY: Zaman zaman Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki protestolara katılıyorlar ancak Başkan Aziz Yıldırım’ı direkt hedef alan bir görüntü çizmiyorlar.

Yazarlar