Trabzonspor Trabzonspor’da gündem teknik direktör! Arayışlar başladı

Trabzonspor’da gündem teknik direktör! Arayışlar başladı

06.04.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Ankaragücü’ne yenilerek Ziraat Türkiye Kupası’na çeyrek finalde veda eden bordo-mavili takımda istifasını açıklayan Orhan Ak’ın yerine teknik direktör arayışları başladı

Trabzonspor’da gündem teknik direktör Arayışlar başladı

Süper Lig’de haftalar önce zirve yarışından kopan Trabzonspor, Ankaragücü’ne 3-1 yenilerek büyük umut bağladığı Ziraat Türkiye Kupası’na da çeyrek finalde veda etti. Abdullah Avcı ile yolların ayrılması üzerine sezon sonuna kadar göreve getirilen Orhan Ak karşılaşmanın ardından istifasını açıkladı.

Haberin Devamı

Avcı’nın yardımcısı olarak 2,5 sezon bordo-mavili takımda çalışan genç hoca, teknik sorumluluk koltuğunda sadece 27 gün kalabildi. Ahmet Ağaoğlu’nun istifası ardından gerçekleşen olağanüstü kongrede göreve getirilen Başkan Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulu, Orhan Ak’la çok kısa sürede vedalaşmak zorunda kaldı. Ankaragücü maçından sonra yönetim kuruluyla Ankara’da acil toplantı yapan Ertuğrul Doğan, yeni teknik adam arayışına başladı. Doğan’ın yeni teknik adam gelene kadar takımı İhsan Derelioğlu’na emanet etmesi bekleniyor. Bu arada Trabzon yerel basını bu sezon son umudu olan Ziraat Türkiye Kupası’na çeyrek finalde havlu atan bordo-mavili takımı eleştiri yağmuruna tuttu.

Gazetelerin manşetlerinde şu ifadeler yer aldı: “Son kale de düştü”, “Başımız önde eve döndük”, “Ertuğrul Doğan, koca Trabzonspor’u amatör hocaya emanet etti, kaçınılmaz son gerçekleşti”, “Hüsran, Fırtına havlu attı, takım ruhu kayboldu”, “Hedef bitti, Orhan gitti.”

Haberin Devamı

Yazarlar