Trabzonspor Trabzonspor yeni golcüsünü Süper Lig'de buldu! Teklif sunuldu

Trabzonspor yeni golcüsünü Süper Lig'de buldu! Teklif sunuldu

05.04.2024 - 20:01 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'da Paul Onuachu ile Umut Bozok'un ayrılık ihtimalleri sebebiyle forvet transferi için arayışlar başladı. Bordo-mavililerin, Süper Lig'in yıldızını gündemine aldığı öğrenildi.

Trabzonspor yeni golcüsünü Süper Ligde buldu Teklif sunuldu

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'da kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Forvet hattına takviyede bulunmayı hedefleyen bordo-mavililerin Süper Lig'in yıldızı için harekete geçtiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Belçika basınında yer alan habere göre; Gaziantep FK'nın sezon başında kiraladığı Denis Dragus, Trabzonspor'un radarına girdi. Bordo-mavililerin, 24 yaşındaki santrfor için teklif yaptığı belirtildi.

Trabzonspor'un Denis Dragus için yaptığı transfer teklifinin Standard Liege tarafından kabul edilmediği aktarıldı. Trabzonspor'un yeniden Denis Dragus için hamle yapmasının beklendiği kaydedildi. Rumen forvet için Bundesliga'dan Hoffenheim'ın da ilgisinin bulunduğu vurgulandı.

Denis Dragus bu sezon Gaziantep FK formasını 29 resmi maçta giydi. Yıldız futbolcu bu karşılaşmalarda 12 gol sevinci yaşadı. Tecrübeli santrfor takım arkadaşlarına 1 gol pası verdi.

Denis Dragus'un Standard Liege ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Tecrübeli forvetin güncel piyasa değeri 3 milyon euro.

Haberin Devamı

Hagi'nin akademisinde futbola başlayan Denis Dragus daha sonra FC Viitorul'da oynadı. Standard Liege'in 2019-2020 sezonunda bonservisini aldığı Denis Dragus ardından Crotone ve Genoa'ya kiralandı.

Romanya Milli Takımı'nda 9 maça çıkan Denis Dragus, 2 kez rakip fileleri havalandırdı.