Trabzonspor Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Mutluyum ama işimiz zor

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Mutluyum ama işimiz zor

27.03.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’un yeni başkanı Ertuğrul Doğan, işlerinin kolay olmadığını vurgulayarak “Delegelerimiz bana sağ olsun bu yaşta, bu şansı verdi. Çok mutluyum tabii bu ayrı bir konu ama işimiz çok zor” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Mutluyum ama işimiz zor

Trabzonspor’un olağanüstü gerçekleşen seçimli genel kurulda, tek aday olan Ertuğrul Doğan bin 127 geçerli oyun 919’unu alarak kulüp tarihindeki 18. başkan oldu. Hayri Gür Spor Salonu’nda gerçekleşen kongrede konuşan Doğan, eski başkanlardan Şamil Ekinci’nin, “Kökleri Trabzon’dan, dalları tüm dünyaya yayılmış bütün dünyaya uzanan bir çınar ağacıdır” sözüyle başladı, “Bu ağacın gölgesinde bulunmaktan büyük onur ve gurur duyuyorum” dedi.

Haberin Devamı

“Trabzon sokaklarında, tribünlerinde büyüyen birisi için Trabzonspor başkanlığı olayın son noktası. Delegelerimiz bana sağ olsun bu yaşta, bu şansı verdi. Çok mutluyum tabii bu ayrı bir konu ama işimiz çok zor... Kendi ekonomimizi sürdürülebilir hale getirmek için ne yapmamız lazım derseniz, bunları biliyoruz. Sorunlar net ve çözümleri de belli” diye konuştu ve hiçbir hocayla görüşmediklerini dile getirdi.

Bordo-mavili camiaya seslenen Başkan Ertuğrul Doğan, “Trabzonspor’un yeni başkanı olmaktan büyük onur ve gurur duyuyorum. Bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğim. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte kulübün menfaatini ön planda tutacağımızın sözünü veriyorum. Biz büyük bir aileyiz. Şu andaki sorunlarımızı ortadan kaldırabilecek hafızaya, kültüre ve güçlü bir iradeye sahibiz. Kimse endişe etmesin, beraber aydınlık yarınlara yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

20 AY İÇİN GELDİ

Ahmet Ağaoğlu döneminde asbaşkan olarak görev yapan Başkan Ertuğrul Doğan, son dönem yönetiminin süresini tamamlayacak. Bu nedenle Doğan ve yönetimi, 1 yıl 8 ay görev yapacak. 2024 Aralık ayında da Trabzonspor’da bu kez Olağan Genel Kurul yapılacak.

İşte Doğan'ın yönetim kurulu:

ASİL: Zeyyat Kafkas, Ali Haydar Gedikli, Sami Karaman, Kemal Ertürk, Serkan Kılıç, Nevzat Kaya, Faruk Hacıhaliloğlu, Yahya Karahasan, Taner Fikret Saral, Coşkun Öztürk, Ahmet Beşir, İbrahim Şahinkaya, Derviş Köz, Birhan Emre Yazıcı.
YEDEK: Ceyhun Eskici, Hüseyin Ekşi, İmdat Yılmaz, Fatih Solak, Selim Burak Özdemir, Mustafa Atmaca, Ali Beyazlı.

Yazarlar