Almanya Bundesliga Thomas Tuchel'den Sacha Boey sözleri! 'İlk golde adeta uyuyordu'

Thomas Tuchel'den Sacha Boey sözleri! 'İlk golde adeta uyuyordu'

11.02.2024 - 00:04 | Son Güncellenme:

Bundesliga'da Bayern Münih lider Bayer Leverkusen karşısında şok bir mağlubiyet aldı. Zorlu müsabakaya ilk 11'de başlayan Sacha Boey, sol bekte görev yaptı. Teknik direktör Thomas Tuchel karşılaşma sonrası 3-0'lık yenilgiyi değerlendirdi.

Thomas Tuchelden Sacha Boey sözleri İlk golde adeta uyuyordu

Bundesliga'nın 21'inci haftasında Bayern Münih, liderlik koltuğunda oturan Bayer Leverkusen'in konuğu oldu.  BayArena'daki karşılaşmada ev sahibi ekip fırtına gibi esti. Bavyera ekibinin Galatasaray'dan renklerine kattığı ve sol bekte görev alan Sacha Boey'in 18. dakikadaki ilk golde Josip Stanisic'i kaçırması dikkat çekti. 

Haberin Devamı

PUAN FARKI 5'E ÇIKTI

50'de Alejandro Grimaldo ve 90+5'te Jeremie Frimpong'un golleriyle Bayer Leverkusen karşılaşmadan 3-0'lık galibiyetle ayrılıp güçlü rakibiyle arasındaki puan farkını 5'e yükseltti.

Thomas Tuchelden Sacha Boey sözleri İlk golde adeta uyuyordu

TUCHEL: İLK GOLDE SAVUNMAMIZ UYUDU

Sacha Boey'u sol bekte tercih etmesine dair gelen soruya Thomas Tuchel, "Tella ve Frimpong'un hızını kesmek için Sacha Boey'i solda oynattık. Savunmamız ilk golde adeta uyuyordu. Çok ucuz gol yedik" cevabını verdi.

SORUMLULUĞU ÜSTÜNE ALDI

Sözlerine devam eden Alman teknik adam, "Oyuna yönelik taktiksel yaklaşımın sorumluluğunu üstleniyorum ve bugün suçu benim üstlenmem gerektiğini söylemeye gerek de yok. Hazırlık yapmak için tam bir haftamız vardı ve benim işim fikirler bulmak ve oyuncularımı bu yaklaşıma ikna etmek.

Haberin Devamı

Ne yazık ki bugün pek başarılı olamadım, koçluk kariyerimde bu ne ilk ne de son olacak. Bir hafta boyunca iyi hazırlandık ve kendimizden çok şey bekledik ama sonuçta eve elimiz boş dönüyoruz" şeklinde konuştu.

'DAHA İYİ OLMALI, HAYATTA KALMALIYIZ'

Tuchel ayrıca, "Hangi maç olursa olsun havlu atmayacağız. Bizim için fark değişti ama yaklaşım değişmeyecek. Devam etmeliyiz, daha iyi olmalı ve hayatta kalmalıyız" ifadelerini kullandı.