Galatasaray Süper Lig devinden Halil Dervişoğlu hamlesi! Transfer çalışmaları başladı

Süper Lig devinden Halil Dervişoğlu hamlesi! Transfer çalışmaları başladı

17.06.2022 - 21:50 | Son Güncellenme:

A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar C Ligi'nde oynadığı Lüksemburg, Faroe Adaları ve Litvanya maçlarında dikkatleri üzerine çeken Halil Dervişoğlu konusunda flaş bir gelişme yaşandı. 22 yaşındaki santrafor için Süper Lig devinin harekete geçtiği iddia edildi. İşte detaylar...

Süper Lig devinden Halil Dervişoğlu hamlesi Transfer çalışmaları başladı

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon Galatasaray'da forma giyen Halil Dervişoğlu'nun geleceği konusundaki belirsizlik devam ederken, flaş bir iddia ortaya atıldı. 22 yaşındaki oyuncu için Süper Lig devinin transfer çalışmalarına başladığı öne sürüldü. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

G.SARAY'DA 6 GOLE KATKI

Halil Dervişoğlu geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giydi. Genç oyuncu genellikle kanatlarda görev aldığı sezonda 33 müsabakada şans buldu. 22 yaşındaki oyuncu sarı-kırmızılı formayla rakip fileleri 5 kez havalandırma başarısı gösterdi. Halil Dervişoğlu takım arkadaşlarına 1 asist yaptı.

Süper Lig devinden Halil Dervişoğlu hamlesi Transfer çalışmaları başladı

BONSERVİSİ BRENTFORD'DA

Brentford'ın Premier Lig vizesi aldığı sezonda Ada ekibindeki geleceği merak konusu olan Halil Dervişoğlu için henüz karar verilmedi. Sarı-kırmızılılar, genç golcünün sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonunu kullanmadı. Halil Dervişoğlu'nun Premier Lig temsilcisiyle olan sözleşmesi 2024'te sona erecek. 22 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 3 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

Süper Lig devinden Halil Dervişoğlu hamlesi Transfer çalışmaları başladı

HOLLANDA'DA YETİŞTİ

Sparta Rotterdam altyapısında yetişen Halil Dervişoğlu daha sonra 3 milyon euro karşılığında Brentford'a transfer oldu. Tecrübeli futbolcu yarım sezon Twente'de kiralık olarak forma giydi. Genç hücumcu ardından 1,5 yıllık bir süreci Galatasaray'da kiralık olarak geçirdi. A Milli Futbol Takımı'na 13 kez davet edilen Halil Dervişoğlu rakip fileleri 6 kez havalandırdı.

G.SARAY'DAN YENİ HAMLE

Dursun Özbek'in başkan seçilmesinin ardından transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. TRT Spor'un haberine göre; sarı-kırmızılılar Halil Dervişoğlu için bir kez daha nabız yoklama kararı aldı.

Süper Lig devinden Halil Dervişoğlu hamlesi Transfer çalışmaları başladı

Süper Lig devinde kurmayların kısa süre içerisinde Brentford ile temaslara başlanmasının beklendiği belirtildi. Premier Lig ekibinin Halil Dervişoğlu'nun kiralık olarak takımdan ayrılmasına sıcak bakmadığı, genç futbolcunun bonservisiyle ayrılmasına izin vereceği belirtildi. Sarı-kırmızılıların uygun maliyet oluşması halinde Halil Dervişoğlu'nu transfer etmek istediği kaydedildi.

BOEY'A TAKIM ARANIYOR

Sarı-kırmızılı takımdan ayrılmak isteyen Sacha Boey'a da yeni bir takım arayışının sürdüğü belirtildi. Yabancı oyuncu konusunda yükünü azaltmak isteyen sarı-kırmızılıların yerli futbolcu transfer etmek için harekete geçtiği kaydedildi.

Haberin Devamı

ONUR BULUT HAMLESİ

Galatasaray kurmaylarının Sacha Boey'un takımdan ayrılması halinde sağ beke Onur Bulut'u transfer etmek istediği belirtildi. Süper Lig ekibi Kayserispor'un 28 yaşındaki sağ bek için 2 milyon 500 bin euro bonservis bedeli talep ettiği ve Galatasaray'ın pazarlıklarla birlikte bu rakamı düşürmeye çalıştığı belirtildi.

Süper Lig devinden Halil Dervişoğlu hamlesi Transfer çalışmaları başladı

8 ASİST YAPTI

Süper Lig devinin transfer listesinde yer alan Onur Bulut geçtiğimiz sezon 34 müsabakada forma giydi. Kayserispor'un tecrübeli oyuncusu bu maçlarda 1 kez gol sevinci yaşadı. Onur Bulut takım arkadaşlarına 8 gol pası verdi.

Di Maria'nın PSG'ye inanılmaz vedası