Trabzonspor Süper Lig devinden Erencan Yardımcı bombası! Girişimler başlıyor

Süper Lig devinden Erencan Yardımcı bombası! Girişimler başlıyor

02.03.2024 - 09:16 | Son Güncellenme:

Yaz transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden başlayan Süper Lig devi, Pendikspor forması giyen Erencan Yardımcı için harekete geçti. İşte detaylar...

Süper Lig devinden Erencan Yardımcı bombası Girişimler başlıyor

Galatasaray altyapısından yetişen, bonservisi Eyüpspor’da olan ve şu anda Pendikspor’da kalitesini gözler önüne seren genç forvet için Süper Lig devi harekete geçti.

Haberin Devamı

SEZON PERFORMANSI

Erencan Yardımcı bu sezon kiralık olarak forma giydiği Pendikspor'da 20 resmi maça çıktı. Genç futbolcu bu süreçte 6 kez gol sevinci yaşadı ve 1 asist üretti.

ASBAŞKAN BONSERVİSİNİ AÇIKLAMIŞTI

Genç futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Eyüpspor'da Asbaşkan Fatih Kulaksız, "Sezon sonu için belirlediğimiz fiyat ise 10 milyon Euro. 4 sene önce 400 bin Euro'ya transfer ettiğimizde bizi linç edenlerden özür beklemiyoruz fakat helalleşmek adettendir" açıklamasını yapmıştı.

Süper Lig devinden Erencan Yardımcı bombası Girişimler başlıyor

TRABZONSPOR'UN İLK HEDEFİ...

Ligde yavaş yavaş yükselişe geçen, kupada ise tur atlayan Trabzonspor’da moraller yerinde... Kupada özellikle Galatasaray ve Fenerbahçe’nin elenmesi sonrasında Bordo-Mavili ekibin önü de bir hayli açıldı. Öte yandan gelecek sezon başarı yakalamayı hedefleyen Fırtına, transfer listesini şimdiden oluşturuyor. İlk etapta ise yerli golcü alınması bekleniyor. Bu doğrultuda listenin ilk sırasındaki isim Erencan Yardımcı... Galatasaray altyapısından yetişen, bonservisi Eyüpspor’da olan ve şu anda Süper Lig ekiplerinden Pendikspor’da kalitesini gözler önüne seren genç forvet için girişimler kısa süre içinde başlayacak.

Yazarlar