Magazin Spor dünyası İlhan İrem'in vefatı sonrası paylaşımlar yaptı

Spor dünyası İlhan İrem'in vefatı sonrası paylaşımlar yaptı

29.07.2022 - 00:09 | Son Güncellenme:

Türk müziğinin önde gelen isimlerinden İlhan İrem hayatını kaybetti. Spor kulüpleri, İlhan İrem'in vefatının ardından taziye mesajları yayımladı.

Spor dünyası İlhan İremin vefatı sonrası paylaşımlar yaptı

Türk müziğinin duayen isimlerinden İlhan İrem, devam eden sağlık sorunları sebebiyle 67 yaşında hayatını kaybetti. İlhan İrem'in vefatının ardından spor kulüpleri paylaşımlarda bulundu.

Haberin Devamı

Galatasaray'dan yapılan paylaşımda, "Müzik dünyasının unutulmaz sanatçılarından İlhan İrem’in vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrendik. Merhum İlhan İrem'e Allah'tan rahmet; başta kederli ailesi ve sevenleri olmak üzere tüm sanat dünyasına başsağlığı dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş'ın resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, "Sesi ve besteleriyle gönüllerde taht kuran usta müzisyen İlhan İrem’in vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. İlhan İrem’e Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve sanat dünyasına başsağlığı dileriz" denildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün paylaşımında, "Değerli sanatçı, Türk müziğinin unutulmaz ismi İlhan İrem’in vefatını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum İlhan İrem’e Allah’tan rahmet; ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz" ifadeleri yer aldı.

Haberin Devamı

Trabzonspor'dan yapılan paylaşımda, "Yeri doldurulamayacak büyük bir usta aramızdan ayrıldı. Müziğiyle daima hayatımızın bir parçası olan İlhan İrem’i unutmayacağız" ifadeleri kullanıldı.

Adana Demirspor resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"Usta şarkıcı ve söz yazarı İlhan İrem’in vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Başta ailesi olmak üzere, sevenlerine ve tüm sanat camiasına başsağlığı dileriz."

Giresunspor'un paylaşımında, "Ülkemizin değerli sanatçılarından İlhan İrem'in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiasına başsağlığı diliyoruz" denildi.