Diğer Spor camiasından ortak mesaj! 'Geçmiş olsun Malatya'

Spor camiasından ortak mesaj! 'Geçmiş olsun Malatya'

25.01.2024 - 16:35 | Son Güncellenme:

Malatya'da meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki deprem sonrası spor camiasından art arda geçmiş olsun mesajları geldi.

Spor camiasından ortak mesaj Geçmiş olsun Malatya

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Meydana gelen deprem sonrası spor camiasından peş peşe geçmiş olsun mesajlar geldi.

Geçmiş ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Malatya'da meydana gelen deprem sonrası geçmiş olsun mesajı paylaştı. Bakan Bak geçmiş olsun mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Malatya’nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun."

İşte resmi siteler ve sosyal medya hesaplarından yapılan o paylaşımlar:

Fenerbahçe: Malatya'nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen deprem sonrası can ve mal kaybının olmamasını temenni ediyor; tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Galatasaray: Merkez üssü Malatya'nın Battalgazi ilçesi olan depremin can ve mal kaybına sebep olmamasını diliyor, sarsıntıdan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Ankaragücü: Merkez üssü Malatya Battalgazi ilçesi olan deprem sonrası can ve mal kaybının olmamasını temenni ediyor; depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Gaziantep FK: Merkez üssü Malatya'nın Battalgazi ilçesi olan ve şehrimizde de hissedilen depremin can ve mal kaybına sebep olmamasını diliyor, sarsıntıdan etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Adana Demirspor: Merkez üssü Malatya'da meydana gelen depremde can ve mal kaybı olmamasını temenni ediyor, sarsıntıdan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Hatayspor: Merkez üssü Malatya'nın Battalgazi ilçesi olan depremin can ve mal kaybına sebep olmamasını dileriz. Sarsıntıdan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Göztepe: Malatya'da meydana gelen deprem sonrası can ve mal kaybının olmamasını diliyor, depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Altay: Malatya'nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen deprem sonrası can ve mal kaybının olmamasını temenni ediyor; tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Giresunspor: Malatya'nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen deprem sonrası can ve mal kaybının olmamasını diliyor; sarsıntıdan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.