İspanya La Liga Robert Lewandowski'ye yıllık 100 milyon euro! Suudi Arabistan'dan çılgın teklif

Robert Lewandowski'ye yıllık 100 milyon euro! Suudi Arabistan'dan çılgın teklif

24.03.2024 - 18:04 | Son Güncellenme:

Barcelona forması giyen Robert Lewandowski'ye Suudi Arabistan'dan bir kulübün teklif sunduğu ortaya çıktı. Yıldız oyuncuya senelik 100 milyon euroluk öneride bulunulduğu aktarıldı.

Robert Lewandowskiye yıllık 100 milyon euro Suudi Arabistandan çılgın teklif

Xavi Hernandez yönetimindeki Barcelona'nın yıldızı Robert Lewandowski ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 35 yaşındaki santrfora sezon sonu için Suudi Arabistan'dan dev bir teklifin geldiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Mundo Deportivo'nun haberine göre; Suudi Arabistan'dan bir takımın Robert Lewandowski'ye yıllık 100 milyon euro ödemeye hazır olduğu kaydedildi. Barcelona ile sözleşmesi devam eden Polonyalı santrforun takımdan ayrılmaya sıcak bakmadığı vurgulandı.

Robert Lewandowski kısa süre önce yaptığı açıklamada, "Bir buçuk yıldır buradayım ve kendimi çok iyi hissediyorum, çok mutluyum" ifadelerini kullanmıştı.

35 yaşındaki forvet bu sezon Barcelona'da 39 karşılaşmada forma şansı buldu. Robert Lewandowski bu müsabakalarda 20 kez rakip fileleri havalandırdı. Başarılı oyuncu aynı süreçte 9 asist üretti.

Robert Lewandowski'nin Barcelona ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Haberin Devamı

Delta Varşova altyapısında futbola başlayan Robert Lewandowski daha sona Legia Varşova, Znicz Pruszkow, Lech Poznan, Borussia Dortmund ve Bayern Münih'te oynadı. Barcelona, 2022-2023 sezonu başında yıldız forveti 45 milyon euro karşılığında renklerine bağladı.

Robert Lewandowski, Polonya Milli Takımı'nda 146 müsabakada oynadı ve 82 gol sevinci yaşadı.