İspanya La Liga İşte Arda Güler'i isteyen takım! Florentino Perez transfer için tarih verdi

İşte Arda Güler'i isteyen takım! Florentino Perez transfer için tarih verdi

15.04.2024 - 17:33 | Son Güncellenme:

İspanya'da Real Madrid'de top koşturan Arda Güler süre bulamadığı gerkeçesiyle İspanyol devinden ayrılmaya hazırlanıyor. Milli yıldızı isteyen kulüp ortaya çıkarken Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Arda Güler'in ayrılığı hakkında açıklamalarda bulundu.

İşte Arda Güleri isteyen takım Florentino Perez transfer için tarih verdi

2023-2024 sezonunun başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler yaşadığı sakatlıklar sebebiyle uzun süre forma giyememişti. Kral Kupası'nda oynanan Arandina maçıyla sahalara geri dönüş yapan milli futbolcu sonraki süreçte Ancelotti tarafından terchi edilmedi.

Haberin Devamı

Genellikle maçların son dakikalarında oyuna giren Arda Güler, Real Madrid'deki şu ana kadar attığı tek golü Celta Vigo karşısında kaydetmişti. İspanyol basınında yer alan haberlere göre Real Madrid sezon sonunda Arda Güler'i kiralık olarak göndermeye hazırlanıyor. Mundo Deportivo'da yer alan haberde Arda Güler'i isteyen kulüp belli oldu. Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Arda Güler'in olası ayrılığı hakkında konuştu.

İşte Arda Güleri isteyen takım Florentino Perez transfer için tarih verdi

"AYRILMASI EN MUHTEMEL İSİM"

Mundo Deportivo'da yer alan haberde Arda Güler için "Real Madrid'den yaz aylarında ayrılacak en muhtemel isim" olarak bahsedildi.

Haberde "Geçen yıl transfer edilen Türk oyuncu, sezonun ilk bölümünde yaşadığı sürekli sakatlıklar nedeniyle bu sezon başrol oynayamadı ve şimdi Ancelotti ona neredeyse hiç güvenmiyor. 19 yaşındaki Türk oyuncu oynamak istiyor ve birden fazla kez oynamamaktan duyduğu rahatsızlığı gösterdi. Ancelotti ve soyunma odasındaki takım arkadaşları ondan sabırlı olmasını istiyorlar ama o şimdiden gelecek yaz ayrılmayı istemeye karar verdi. Kiralık olarak tabii ki." denildi.

Haberin Devamı

İşte Arda Güleri isteyen takım Florentino Perez transfer için tarih verdi

"DORTMUND İSTİYOR"

Haberin detayında Arda Güler'i Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'un ve La Liga'dan birkaç takımın istediği bilgisine yer verildi.

Mundo Deportivo'da yer alan haberde şu ifadelere yer verildi:

"Fabrizio Romano'ya göre Arda Güler sezonun en önemli anında kimsenin dikkatini dağıtmak istemediği için Türk oyuncu şimdilik kulüple görüşme gerçekleştirmedi. Bununla birlikte, sezon sonunda geleceğini görüşmek üzere kulüple bir araya gelmeyi planlıyor. Arda Güler Real Madrid'den ayrılırsa teklif sıkıntısı çekmeyecek. Türk takımları onunla ilgileniyor ama aynı zamanda Dortmund gibi Avrupa'nın geri kalanından ve LaLiga'dan da birkaç kulüp genç Türk'ün durumuyla ilgilendiğini gösterdi."

FLORENTINO PEREZ'DEN TRANSFER SÖZLERİ

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Arda Güler ve yaz aylarında takımdan ayrılması gündeme gelen Modrid ve Ceballos hakkında açıklamalarda bulundu.

Defensa Central'de yer alan habere göre Florentino Perez, "Ayrılacak oyuncular ve transfer edilecek isimler sezonu bitirdiğimizde ele alınacak, şimdi zamanı değil..." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Haberde Real Madrid'in Arda Güler'i gelecek sezon düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma kiralamak istiyor. Kulüp şu ana kadar Arda Güler'le resmi bir görüşme gerçekleştirmese de sezonun bitişiyle ayrılık için görüşme yapılacağı iddia edildi.

İşte Arda Güleri isteyen takım Florentino Perez transfer için tarih verdi