Pendikspor İbrahim Üzülmez'den Mert Hakan tepkisi: Aynı şeyi Trabzon'da yapsın görelim!

İbrahim Üzülmez'den Mert Hakan tepkisi: Aynı şeyi Trabzon'da yapsın görelim!

11.03.2024 - 14:46 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe konuk ettiği Pendikspor'u 4-1 yenerek nefes kesen şampiyonluk yarışında haftayı kayıpsız kapadı. 14 sarı kart ve 3 kırmızı kartın çıktığı karşılaşmada Hakem Kadir Sağlam ve VAR Alper Çetin'in kararları tartışmaları beraberinde getirdi. Kırmızı kart gören teknik direktör İbrahim Üzülmez, Mert Hakan'ın hareketine ve teknik direktör İsmail Kartal'ın açıklamalarına tepki gösterdi.

İbrahim Üzülmezden Mert Hakan tepkisi: Aynı şeyi Trabzonda yapsın görelim

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe kendi evinde Pendikspor'u 4-1 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü. Hakem Kadir Sağlam'ın verdiği, vermediği birçok karar tepkiyi beraberinde getirdi. Özellikle 87. dakikada ev sahibi ekibin lehine verilen penaltı ve Welinton'a gösterilen kırmızı kart, hakemin yoğun şekilde eleştirilmesine neden oldu. Fenerbahçe cephesi ise rakip takımın oyunu sık sık durdurması ve yerden kalkmamasına tepki gösterdi.

Haberin Devamı

'ŞU ANDA 4 OYUNCUM MR İÇİN HASTANEDE'

Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Fanatik'e açıklamalarda bulunurken, hakem kararlarına ve attığı golden sonra rakip yedek kulübesine yönelik hareket yapan Mert Hakan Yandaş hakkında konuştu. İşte 50 yaşındaki teknik adamın açıklamaları:

İbrahim Üzülmezden Mert Hakan tepkisi: Aynı şeyi Trabzonda yapsın görelim

"Dünden beri yapılan bu algıyı Pendikspor Teknik Direktörü olarak kabul etmiyorum. Oyuncularım Kadıköy'de terinin son damlasına kadar mücadele etti, hepsine teşekkür ediyorum. Hepsiyle gurur duyuyorum. Maç sonunda İsmail hocanın da hakem üzerinden yaptığı açıklamalara anlam veremiyorum. Benim şu anda 4 tane ilk 11 oyuncum MR için hastanede. Haftaya oynayacağım İstanbulspor maçında Ndiaye'nin, Murat Akça'nın ve Gökcan'ın oynamama ihtimali var. Sanki Kadıköy'e yatmaya gelmişiz, hakem bizi desteklemiş gibi bir algı yapılıyor. Bunu kabul etmeyeceğim. Dzeko'nun kaşı açılıyor, 6 dakika saha içinde tedavi yapılıyor. Hakem dışarı alsa 10 kişi oynamak zorunda kalacaklar. Hakem buna izin vermiyor. Mert Hakan'ın yaptıklarına, söylediklerine bütün maç göz yumuyor. Welinton'un atılması asla doğru değil. 10 kişi bırakılıyoruz."

Haberin Devamı

"HAKEM FENERBAHÇE'YE İSTEDİĞİ SÜREYİ VERİYOR"

"Üzerine VAR'da net kanıtı olmayan bir penaltı veriliyor. Takımımın emekleri, mücadelesi görmezden geliniyor ama sorsanız Fenerbahçe hakemden şikayetçi. Pendikspor dün akşam kaybetmemiştir, kazanmıştır. Kadıköy'de Fenerbahçe ilk net pozisyonu 55. dakikada buluyor. Bu konuşulmuyor. Hakem 11 dakika uzatma verip 15 dakika oynatıyor, Fenerbahçe'ye istediği süreyi veriyor, bu konuşulmuyor."

İbrahim Üzülmezden Mert Hakan tepkisi: Aynı şeyi Trabzonda yapsın görelim

"AYNI ŞEYİ TRABZONSPOR MAÇINDA YAPSIN GÖRELİM"

"Mert Hakan'a gelince... Ben de yıllarca büyük takımda oynadım. Buraların atmosferini bilirim. Taraftara böyle şirin gözükülmez. Mükemmel bir gol attı, tebrik ederim. Ama bir büyük takım oyuncusuna yakışan şey o golden sonra gidip topu alıp orta sahaya götürüp bir an önce oyunu başlatmaktır. Gelip benim önümde kulübemde böyle bir şey yapması etik değil, ahlaki değil. Hadi haftaya aynı şeyi Trabzon kulübesine yapsın, hadi haftaya hakeme Trabzon'da buradan çıkamazsın desin ben de onu tebrik edeyim. Pendikspor dün gece bu ligde kalacağını oyunuyla da ortaya koyduğu karakterle de göstermiştir. Oyuncularımı tebrik ediyorum ve onların arkasındayım."

Yazarlar