Galatasaray Galatasaray'a Arjantinli dinamo! Yeni Enzo Fernandez

Galatasaray'a Arjantinli dinamo! Yeni Enzo Fernandez

09.04.2024 - 19:31 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Orta saha kurgusuna takviyede bulunmak isteyen sarı-kırmızılıların 'yeni Enzo Fernandez' olarak nitelendirilen yıldız futbolcuya kanca attığı kaydedildi.

Galatasaraya Arjantinli dinamo Yeni Enzo Fernandez

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da idareciler gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılıların, orta saha kurgusuna takviye konusunda dikkat çeken bir ismi gündemine aldığı belirtildi.

Haberin Devamı

Okan Buruk'un talebi doğrultusunda orta saha kurgusuna hem genç hem de potansiyelli bir oyuncuyu dahil etmek isteyen sarı-kırmızılıların, Belçika'da forma giyen genç futbolcuyla ilgilendiği öğrenildi. Sabah'ın haberine göre; Galatasaray'ın Genk forması giyen Matias Galarza için harekete geçtiği belirtildi.

Sarı-kırmızılıların, 22 yaşındaki Arjantinli futbolcuyu takibe aldığı aktarıldı. Ön libero ve merkez orta saha pozisyonlarında forma giyebilen Matias Galarza'nın ülkesinde 'yeni Enzo Fernandez' olarak nitelendirdiği kaydedildi. Sarı-kırmızılıların Matias Galarza için gelecek sezon hamle yapmasının beklendiği vurgulandı.

22 yaşındaki orta saha bu sezon Genk'te 38 maça çıktı. Matias Galarza bu karşılaşmalarda 1 gol ve 1 asist üretti. Genk ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek Matias Galarza'nın güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

Haberin Devamı

Argentinos Junior altyapısında yetişen Matias Galarza, 2022-2023 sezonu başında 6 milyon euro bedelle Genk'e imza attı.

Yazarlar