Trabzonspor Fenerbahçeli oyuncu Trabzonspor'a! Görüşmeler başlıyor

Fenerbahçeli oyuncu Trabzonspor'a! Görüşmeler başlıyor

09.05.2024 - 12:10 | Son Güncellenme:

Fatih Karagümrük'ü farklı yenerek Türkiye Kupası'nda finale adını yazdıran bordo-mavili takım, yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim, Fenerbahçeli oyuncuyu kadrosuna katmak için harekete geçti.

Fenerbahçeli oyuncu Trabzonspora Görüşmeler başlıyor

Türkiye Kupası'nda finale çıkan ve sezonu kupayla kapatmak isteyen Trabzonspor yeni sezona da iddialı bir şekilde girmeyi hedefliyor. Bu doğrultuda transfer çalışmalarına hız veren bordo-mavililerin gündemine sürpriz bir isim girdi. Karadeniz devi, Fenerbahçeli yıldız için çalışma başlattı.

Haberin Devamı

HEDEF ONUACHU'YU KADRODA TUTMAK 

Önümüzdeki yıla iddialı bir şekilde girmek isteyen Trabzonspor, dört bir koldan çalışmalarını sürdürüyor... Bordo-Mavililer, ilk etapta hücum hattını elinden geldiğince güçlendirmek istiyor. Bu doğrultuda kiralık olarak formayı giyen Paul Onuachu’nun, bonservisinin alınması için temaslar sürüyor.

Fenerbahçeli oyuncu Trabzonspora Görüşmeler başlıyor

LOREN MORON İÇİN 3 MİLYON EURO BÜTÇE

Gelecek sezon adına transfer çalışmalarını yürüten Fırtına ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Yunan basınında yer alan haberlere göre Karadeniz ekibi, Aris forması giyen İspanyol forvet Loren Moron ile ilgileniyor. Hatta Trabzonspor’un, kulübüne ilk teklifi yaptığı da öne sürüldü. Buna göre bordo-mavililerin, bu transfer için 3 milyon Euro’ya yakın bir bonservis bedeli ayırdığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

UMUT NAYİR'LA MASAYA OTURACAKLAR

Diğer yandan da rotasyonu güçlendirmek adına yerli bir ismin takıma kazandırılması hedefleniyor. Listenin üst sıralarında ise Fenerbahçeli yıldız var. Bonservisi Fenerbahçe’nin elinde bulunan, şu anda ise Pendikspor forması giyen Umut Nayir, sezon sonunda Kanarya’ya geri dönecek. Oradaki kontratı 2025 yılında bitecek olan deneyimli oyuncunun ise takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Fırtına ise Umut’u kadrosuna katmanın peşinde. 30 yaşındaki forvet ile sezon sonunda masaya oturulacak.

Fenerbahçeli oyuncu Trabzonspora Görüşmeler başlıyor

OĞUZ AYDIN İÇİN TAKAS FORMÜLÜ

Listedeki bir diğer yerli aday ise Oğuz Aydın... Alanyaspor’un genç kanat oyuncusu daha önce de gündemdeydi. 23 yaşındaki oyuncu için takas formülü devreye girdi. Trabzonspor Yönetimi, Oğuz’u transfer edebilmek adına teklifi hazırlıyor.