Fenerbahçe Son dakika: Fenerbahçe'de flaş ayrılık! 1. Lig'e transfer oluyor

Son dakika: Fenerbahçe'de flaş ayrılık! 1. Lig'e transfer oluyor

14.05.2022 - 19:21 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon ikincilik yarışında önemli bir mesafe kat eden Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon transfer çalışmalarına başladı. Kadroda düşünmediği isimler konusunda da harekete geçen sarı-lacivertlilere sürpriz bir transfer teklifi geldi. Genç oyuncunun Spor Toto 1. Lig ekibine transfer olacağı iddia edildi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Son dakika: Fenerbahçede flaş ayrılık 1. Lige transfer oluyor

Fenerbahçe'de teknik direktör konusunda geri sayıma geçilirken kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertlilerde gelecek sezon için iddialı bir kadro kurma planı devam ederken, kadroda düşünülmeyen genç futbolcuya sürpriz bir transfer teklifi geldi. Fenerbahçe'nin genç oyuncu için Spor Toto 1. Lig ekibiyle anlaştığı belirtildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haberin Devamı

SERDAR AZİZ'LE YENİ SÖZLEŞME İMZALANDI

Fenerbahçe'de kurmaylar sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Serdar Aziz'le anlaşma sağladı. Sarı-lacivertlilerde Başkan Ali Koç, Serdar Aziz'in temsilcisi Haluk Canatar ile görüştü. Fenerbahçe'nin milli futbolcuyla sözleşme imzalandığını kısa süre içerisinde açıklayacağı iddia edildi.

Son dakika: Fenerbahçede flaş ayrılık 1. Lige transfer oluyor

BURAK KAPACAK VEDA EDİYOR

Fenerbahçe'nin sezon başında Bursaspor'dan transfer ettiği Burak Kapacak konusunda sürpriz bir son dakika gelişmesi yaşandı. Sarı-lacivertlilere geldiği günden bu yana bir türlü isteneni veremeyen genç oyuncunun sezon sonunda takıma veda edeceği kaydedildi.

6 MAÇTA FORMA GİYDİ

Vitor Pereira döneminde kadroya dahi giremeyen Burak Kapacak, İsmail Kartal'la birlikte zaman zaman sonradan oyuna girdi. 22 yaşındaki sağ kenar oyuncusu 6 müsabakada toplamda 58 dakika sahada kalabildi.

Haberin Devamı

Son dakika: Fenerbahçede flaş ayrılık 1. Lige transfer oluyor

SÖZLEŞMESİ 2026'DA BİTECEK

Bursaspor'da forma giydiği dönemde Bordeaux ve Beşiktaş'ın da transfer gündemine giren Burak Kapacak, tercihini Fenerbahçe'den yana kullanmıştı. 22 yaşındaki oyuncu sarı-lacivertlilerle 2026'ya kadar sözleşme imzaladı. Genç futbolcunun piyasa değeri 1 milyon 100 bin euro olarak gösteriliyor.

Son dakika: Fenerbahçede flaş ayrılık 1. Lige transfer oluyor

SAMSUNSPOR'LA ANLAŞTI

Fenerbahçe'de gelecek sezon kadroya girmekte zorlanacağı düşünülen Burak Kapacak'ın yeni adresi belli oldu. Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Spor Toto 1. Lig ekibi Samsunspor, Burak Kapacak'ın kiralanması konusunda Fenerbahçe ile anlaştı. Anlaşmanın sezon sonunda resmen açıklanacağı kaydedildi.

Lewandowski’nin Bayern adına en güzel golleri