Futbol Son dakika | Arjen Robben futbola geri döndü! Formayı giydi...

Son dakika | Arjen Robben futbola geri döndü! Formayı giydi...

27.06.2020 - 18:18 | Son Güncellenme:

Hollandalı yıldız Arjen Robben futbolu bırakma kararından geri döndüğünü ve yeni sezonda Groningen'de forma giyeceğini açıkladı. Robben geri dönüşüyle ilgili olarak, "Sahalara en iyi şekilde dönebilmek için çalışmalarımı sürdürüyorum. Tekrar Groningen formasıyla sahaya çıkacak günü sabırsızlıkla bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Onur Dinçer / Skorer

Haberin Devamı

Arjen Robben futbolu bırakma kararından geri döndüğünü ve yeni sezonda Groningen'de forma giyeceğini açıkladı.

36 yaşındaki futbolcu için 'Groningen'de başarılı olur mu?' anketi yapıldı. Yüzde 58 evet, yüzde 27 hayır ve yüzde 14 bilmiyorum sonucu çıktı.

‘Kalbimin sesini dinledim’

36 yaşındaki Arjen Robben 1 yıl aranın ardından futbola dönüşüyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Groningen Kulübü’nün internet sitesindeki sözlerinde yıldız isim şunları söyledi:

“Corona sürecinde zor günlerden geçen bu kulüp için neler yapabilirim diye düşündüm. Daha önce bir çok farklı etkinlikle bunu yapmıştım ve bu kez farklı olarak ne yapabileceğimi düşündüm. Derken geçen hafta bazı görüşmeler oldu ve en önemlisi taraftarların ‘kalbinin sesini dinle’ şeklindeki seslenişleriydi. Sahalara en iyi şekilde dönebilmek için çalışmalarımı sürdürüyorum. Tekrar Groningen formasıyla sahaya çıkacak günü sabırsızlıkla bekliyorum”

Haberin Devamı

Son dakika | Arjen Robben futbola geri döndü Formayı giydi...