Dünyadan Futbol Al Nassr'da Cristiano Ronaldo depremi! Lionel Messi için Al Hilal iddiası

Al Nassr'da Cristiano Ronaldo depremi! Lionel Messi için Al Hilal iddiası

31.01.2024 - 18:34 | Son Güncellenme:

Riyad Sezon Kupası'nda Al Nassr ile Inter Miami arasında oynanacak maç öncesi Cristiano Ronaldo şoku yaşandı. Portekizli yıldızla ilgili şokun etkisi devam ederken çarpıcı bir Lionel Messi iddiası ortaya atıldı.

Al Nassrda Cristiano Ronaldo depremi Lionel Messi için Al Hilal iddiası

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'ın Riyad Sezon Kupası'nda Inter Miami ile oynayacağı mücadele öncesi dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Al Nassr Teknik Direktörü Luis Castro, yarın oynanacak Inter Miami maçında Cristiano Ronaldo'nun forma giyemeyeceğini dile getirdi.

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldo'nun Inter Miami ile oynanacak maçta forma giyemeyecek olmasının nedeninin sakatlık olduğu belirtildi. Cristiano Ronaldo'nun sakatlığı sonrası Suudi Arabistan basınından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi'nin futbol kariyerlerinde son kez karşılaşma ihtimalinin başka bir maçta gerçekleşebileceği öğrenildi.

Al Nassr'ın Inter Miami ile oynayacağı mücadeleden sonra Al Hilal ile karşı karşıya geleceği maçta Cristiano Ronaldo'nun sakatlığının düzelmesi durumunda futbolun yıldızlarının rakip olabileceği kaydedildi.

Al Hilal'in Inter Miami'den Lionel Messi'yi 1 maçlığına kadrosuna katabileceği vurgulandı.

Inter Miami ile karşı karşıya gelecek Al Nassr'da Cristiano Ronaldo bu sezon 25 maça çıktı. Portekizli yıldız bu süreçte 24 gol sevinci yaşadı. Cristiano Ronaldo aynı süreçte 11 asist üretti.

Haberin Devamı

Inter Miami'nin yıldızı Lionel Messi ise MLS ekibinde 14 maçta forma şansı buldu. Arjantinli yıldız bu süreçte 11 kez rakip fileleri havalandırdı. Lionel Messi aynı zamanda takım arkadaşlarına 5 gol pası verdi.

MESSI GALİBİYETTE DAHA ÜSTÜN

Lionel Messi'nin Al Hilal formasıyla Al Nassr'a karşı rakip olması halinde Cristiano Ronaldo ile arasındaki rekabette 37'nci heyecan yaşanacak.

Bu zamana kadar Cristiano Ronaldo ile Lionel Messi ikilisi 36 kez rakip oldu. Lionel Messi, Cristiano Ronaldo'ya karşı galibiyet sayılarında 16'ya 11'lik bir üstünlük kurdu. İkili arasında oynanan maçların 9'unda ise takımlar sahadan eşitlikle ayrıldı.