Magazin Shakira'ya ödülü Ramos verdi! Törende Pique göndermesi

Shakira'ya ödülü Ramos verdi! Törende Pique göndermesi

18.11.2023 - 12:15 | Son Güncellenme:

Latin Grammy Ödülleri'ne Shakira damga vurdu. Pique ile ayrılığı gündemden düşmeyen Kolombiyalı şarkıcıya ödülü Ramos'un vermesi dikkat çekti.

Shakiraya ödülü Ramos verdi Törende Pique göndermesi

Latin Grammy Ödülleri'nde geceye Shakira damga vurdu. Shakira'nın 3 ödül topladığı gecede, En İyi Pop Şarkısı ödülü, Pique'ye göndermeler içeren "Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53" şarkısı aldı.

Haberin Devamı

ÖDÜLÜ RAMOS VERDİ
Sevilla'daki ödül töreninde Shakira'ya ödülü verenler arasında İspanyol futbolcu Ramos'un olması dikkat çekti.

Yıllarca Real Madrid'in kaptanlığını yapan Ramos, Pique'nin formasını giydiği Barcelona'nın ezeli rakibiydi. Pique ve Ramos İspanyol Milli Takımı'nda tandemde uzun süre beraber oynamıştı.

Shakiraya ödülü Ramos verdi Törende Pique göndermesi

FOTOĞRAFI GÜNDEM OLDU
Latin Grammy Ödülleri öncesinde Kolombiyalı şarkıcı Shakira’nın paylaşımı gündem oldu. Sahne performansına hazırlanırken dansçılarının da yardımıyla esneme hareketleri yapan ve provalara katılan Shakira bu fotoğrafı paylaştı.

NE OLMUŞTU?
Pique ile Shakira, Barcelona efsanesinin ihanetinin ortaya çıkmasıyla 11 yıllık birlikteliklerini sonlandırmıştı. Ünlü çift, 2022 Haziran'da ayrıldığını açıklarken Shakira'nın babası yoğun bakımdaydı. Zor zamanlardan geçen Kolombiyalı şarkıcı yeni çıkan şarkısında Pique'ye, "Ferrari ile Twingo'yu takas ettin" diyerek gönderme yapmıştı. Pique ise Shakira'ya gerçekten Twingo'ya binerek karşılık vermişti. Yaşananların ardından Pique dedikoduları ciddiye almadığını söyledi.

Haberin Devamı

Shakiraya ödülü Ramos verdi Törende Pique göndermesi

Pique şunları söyledi: "Şu an hakkımda söylenenleri dikkate alsaydım bir apartman dairesinden çıkmamam gerekirdi ya da kendimi altıncı kattan aşağı atardım. Bütün her şeye dayanmanın tek yolu söylenenleri görmezden gelmek. Gerçek olmayan şeyleri inkar etmek için her gün sokağa çıkamam. Ayrılık hakkında konuşmak istemiyorum. Ama insanlar neler yaşandığının yüzde 10'unu bile bilmiyorlar!"

Shakiraya ödülü Ramos verdi Törende Pique göndermesi

GÖNDERMELİ ŞARKI
Şarkının sözlerinde Pique'ye birçok gönderme bulunuyordu. İşte o sözler...

'Ben senin liginde değilim,

22 yaşındaki iki kıza bedelim.

Ferrari’den inip Twingo’ya bindin,

Rolex’i Casio ile değiştirdin.

Yalvarsan da sana dönmeyeceğim.

Spor salonunda o kadar vakit geçirdin,

Biraz da beynini geliştirseydin...'

Shakiraya ödülü Ramos verdi Törende Pique göndermesi

Yazarlar