Trabzonspor Sergen Yalçın bombası! Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile masaya oturdu

Sergen Yalçın bombası! Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile masaya oturdu

06.04.2023 - 19:24 | Son Güncellenme:

Abdullah Avcı ve Orhan Ak'ın istifa kararlarının ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Trabzonspor'da gündeme Sergen Yalçın geldi. Bordo-mavililerde Başkan Ertuğrul Doğan, Sergen Yalçın ile görüştü.

Sergen Yalçın bombası Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile masaya oturdu

Ertuğrul Doğan yönetimindeki Trabzonspor, yeni teknik direktör konusunda ilk adımını attı. Bordo-mavililer, Sergen Yalçın ile görüşmelere başladı. Ertuğrul Doğan ile Sergen Yalçın arasındaki ilk görüşme sonuçlandı.

Haberin Devamı

Taraflar arasındaki görüşmenin detayları netlik kazandı. İşte son durum...

ABDULLAH AVCI GÖREVİ BIRAKTI

Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu'nun istifasının ardından Abdullah Avcı da görevi bırakma kararı aldı. Tecrübeli teknik direktörün ekibinde yer alan Orhan Ak ile görüşmeler sonucunda sezon sonuna kadar anlaşma sağlandı.

Sergen Yalçın bombası Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile masaya oturdu

Trabzonspor'da Orhan Ak dönemi kısa sürdü. Bordo-mavililerin, Ankaragücü karşısındaki 3-1'lik mağlubiyetinin ardından Orhan Ak affını istedi. Orhan Ak maçın ardından istifa kararını duyurdu.

Maçtan sonra oyuncularla vedalaştığını ve görevini bıraktığını söyleyen Orhan Ak, “Kalırken de açıkçası çok gönlüm sinerek kalmadım burada. 3 hafta oldu. Abdullah hoca istifa ettiği zaman başkana da 'Hocamızla beraber geldik beraber gideriz.' dedim. Aile olduğumuz için rica ettiler, daha uzun süreli teklifte de bulundular. Ben de haftalık bakılması gerektiğini söyledim. Bana çok inandılar, ben de oyunculara yardımcı olmak istedim, görevden kaçmak istemedim. Zor olacağını biliyordum. Trabzonspor bize çok şey kazandırdı maddi ve manevi. Gelinen noktada takımda mental sorunu çözemedik. Kalmamın doğru olduğunu düşünmediğim için oyuncularla vedalaştım” dedi.

Haberin Devamı

SERGEN YALÇIN'LA İLK GÖRÜŞME

Trabzonspor'da gündeme gelen ilk isim Sergen Yalçın oldu. Bordo-mavililer, tecrübeli teknik direktörle ilk görüşmesini gerçekleştirdi. beIN Sports'un aktardığı bilgiye göre; Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Sergen Yalçın ile pazarlık masasına oturdu.

Taraflar arasındaki ilk görüşmede iki tarafında da birbiriyle çalışmayı istediği kaydedildi. Ertuğrul Doğan ile Sergen Yalçın arasındaki görüşmenin olumlu geçtiği belirtildi.

Sergen Yalçın bombası Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile masaya oturdu

Sergen Yalçın ile Ertuğrul Doğan arasındaki görüşmelerde ileriye dönük projelerin de görüşüldüğü vurgulandı. Sergen Yalçın'la birlikte bir diğer adayın İlhan Palut olduğu aktarıldı.

DİĞER ADAYLAR DA BELLİ OLDU

Karadeniz ekibinde gündeme gelen diğer teknik direktör adayları da belli oldu. Süper Lig devinin, Adana Demirspor'dan Vincenzo Montella, Fatih Karagümrük'ten Andrea Pirlo, Kayserispor'dan Çağdaş Atan ve boşta olan İlhan Palut'u da gündeminde bulundurduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

KASIMPAŞA MAÇINDA İHSAN GÜNDÜZ OLACAK

Trabzonspor'un Kasımpaşa ile oynayacağı maçta saha kenarındaki isim netlik kazandı. Bordo-mavililerde, Futbol Gelişim Direktörü İhsan Gündüz Derelioğlu, Kasımpaşa maçında saha kenarında yer alacak.

Spor Toto Süper Lig'de 22 günde 4 maça çıkacak olan Trabzonspor'da kurmayların yeni teknik direktör konusunda kararını kısa süre içerisinde vereceği öğrenildi.